Black Jack

22.5037.50

Je kunt er op rekenen dat Black Jack® één van de meest krachtige en productieve soorten in het hele gamma is. Door haar geweldige hybride kracht is ze volledig geschikt voor binnenkweek. Buiten geplant, in volle grond én voldoende zonlicht, wordt deze forse dame een harig harsachtig monster dat wel tot drie meter hoog kan reiken. Heb je zin om op te scheppen met een reuzenplant, dan is Black Jack zeker geschikt. Koop nu je Black Jack cannabiszaden van Sweet Seeds bij HollandsHigh.

Door het kruisen van Black Domina’98 en een uitzonderlijke Jack Herer die een zeer aangenaam en intens boeket heeft, verkregen de veredelaars bij Sweetseeds deze nieuwe soort.

Groeien van Black Jack zaden

Black Jack viel niet minder dan tien maal in de prijzen en kreeg zelfs drie keer de hoofdprijs uitgereikt. Met haar 1:1 genen van Indica en Sativa heeft deze dame van beiden de beste kwaliteiten meegekregen en dat zie je ook aan de vorm en de stand van de bladeren. Top je de plant niet aan het begin van de groeifase, dan zal ze één hoofdcola ontwikkelen om U tegen te zeggen en talrijke stevige zijtakken.

Bloeitijd van Black Jack zaden

Tijdens de bloei zal ze in haar toppen 16 tot 21% THC aanmaken en 1% CBD, wat tamelijk hoog is. Je mag je binnen aan een oogst van 5 à 600 gr/m² verwachten en heb je de plantjes in volle grond staan, dan kun je algauw rekenen op 500 tot 700 gr/plant.

Smaak van Black Jack cannabis

Deze soort is heerlijk om te roken en haar aroma’s en smaken zijn uitgesproken lekker voor wie van citrus houdt. En, ook al is deze smaak ondergeschikt aan de houterige en aardse smaken, toch maakt citrus het pallet volledig.

Eigenschappen van Black Jack

Het hoge THC gehalte zal gebruikers van Black Jack niet weerhouden om haar overdag te roken of te vapen want het is een wietsoort dat een stimulerend effect heeft. Zowel lichamelijk als in het hoofd zal BJ je niet op de bank slaan of buzzy maken en kun je makkelijk de dag doorbrengen. Beginners moeten wel even opletten indien ze niet gewend zijn aan het gebruiken van een THC-rijke soort.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

1%

Opbrengst Binnen: No selection

550 – 600 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

400-800 g/plant

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Black Domina x Jack Herer

Indica/Sativa: No selection

Sativa 50% Indica 50$

Effect: No selection

Psycho actief

Smaak: No selection

Aardeachtig, Citroen, hout

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Black Jack” te beoordelen