Botafumeiros

17.9029.90

De Botafumeiros soort heeft een lange bloeiperiode die zo’n tien weken duurt, die tijd wordt ruimschoots goedgemaakt door haar snelle groei en hoge productie.
Haar achtergrond bestaat voornamelijk uit sativa genen met Haze en Aziatische cannabissoorten. Koop nu je Botafumeiros cannabiszaden van Sweet Seeds bij HollandsHigh.

Uit bijna uitsluitend sativa genetische selecties, ontstond deze variant die geschikt is voor zowel binnen- als buitenkweek

Groeiperiode Botafumeiros

Haar lange stengels en takken groeien echt zeer snel en krachtig. Als ze in de buitenkweek in volle grond wordt geplant, is het niet ondenkbaar dat ze meer dan 3 meter hoog wordt. Met 25% Indica in de genen en 75% Sativa heeft deze dame meer de groei kenmerken van een Sativa plant. Ze zijn geschikt om te voldoen aan de eisen van binnenteelt en het gebruiken van SCROG technieken. Botafumeiros is een soort dat prima geschikt is voor teelt in vochtige klimaten omdat het een grote weerstand heeft tegen schimmels.

Bloeien van Botafumeiros

Naast de grote hoofdtop zal deze dame je verrassen met talrijke bloemen op de zijtakken die 18 tot 20% THC leveren. Binnen geteeld mag je rekenen op een oogst van 400 tot 600 gr/m² na zo’n 10 weken bloeien. En heb je je planten buiten staan, dan zal de opbrengst ongeveer 400 tot wel 800 gram per plant bedragen.

Smaak van Botafumeiros cannabis

De aroma’s en smaken van de talloze bloemen zijn meestal kruidig ​​en sterk. Zoete tinten van fruit, gemengd met aarde en een lichte zurige ondertoon, vermengd met een vleugje anijs.

Eigenschappen van Botafumeiros cannabis

Het effect van deze variëteit maakt je levendig, gestimuleerd en helder in het hoofd. Beginners letten best een beetje op met de dosering maar geoefende blowers zullen de effecten van de psychoactieve stof makkelijk de baas kunnen. Wees niet verbaasd wanneer je de meest creatieve gedachten krijgt want ook dit is één van haar eigenschappen.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

400-650 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

400-800 g/plant

Bloeitijd: No selection

9 – 10 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Onbekend

Indica/Sativa: No selection

Sativa 75% Indica 25%

Effect: No selection

Creatief, Psycho actief, Stimulerend

Smaak: No selection

Aardeachtig, Fruitig, Zuur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Botafumeiros” te beoordelen