Crystal Candy Auto

26.9044.80

Zoekend naar een uitzonderlijke soort die de gebruiker verwent met zoete geuren en smaken, ontwikkelden de veredelaars van Sweet Seeds deze unieke soort. Tijdens haar bloeifase zal deze plant je verrassen met het aantal compacte toppen die volledig bedekt zijn met hars. Koop nu je Crystal Candy Auto cannabiszaden van Sweet Seeds bij Hollands High.

Crystal Candy Auto® is een autoflowering die verkregen werd door het kruisen van Crystal Candy en Sweet Special Auto, een soort die vergelijkbare is qua aromatische tonen.

Groeien van Crystal Candy Auto

Deze soort blinkt uit in het produceren van aromatische harskristallen die de bloemen en de omliggende blaadjes volledig bedekken met lange, flink uit de kluiten gewassen trichomen. De planten krijgen het uitzicht van een indica-sativa polyhybride die zeer krachtig en productief is, met grote compacte toppen en ranke sterke zijtakken. Omdat de plant voor 60% Indica genen heeft zal ze hoofdzakelijk de kenmerken dragen van een Indica plant.

Bloeitijd van Crystal Candy Auto zaden

Indien je de planten kweekt in een kweekruimte zal ze niet langer dan acht weken nodig hebben om uit te groeien van zaadje tot volwassen dame. Buiten hangt het uiteraard af van de weersgesteldheid en het aantal uren zonlicht. Maar, al bij al zal de bloeitijd buiten korter zijn dan de meesten van haar soortgenoten. Tijdens de bloei maken de toppen 14 tot 19% THC aan. Binnen mag je je aan een oogst van 400 tot 600 gr.m² verwachten, buiten zit het gewicht van geknipte en gedroogde bloemen op 50 à 300 gr. per plant.

Smaak van Crystal Candy Auto

Het aroma van Crystal Candy is zoet en ontzettend fruitig. Je zult tonen proeven en ruiken van kauwgom en vruchtenjam, vermengd met hints van zure aardbei en rijpe meloen.

Effecten van Crystal Candy Auto

Het effect dat deze soort je geeft tijdens en na het roken is vooral ontspannend. Deze dame gooit je niet voor een tijd op de bank maar ze laat je wel een hele tijd haar aanwezigheid voelen door een heerlijk stoned gevoel.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

350 – 550 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

50 – 300 g/plant

Bloeitijd: No selection

9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Onbekend

Indica/Sativa: No selection

Sativa 74%, Indica 24,4%, Ruderalis 1,6%

Effect: No selection

Ontspannend, Psycho actief

Smaak: No selection

Aardbei, Watermeloen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Crystal Candy Auto” te beoordelen