Bloody Skunk Auto

24.0040.00

Deze autoflowering soort is het resultaat van een kruising tussen Sweet Skunk Auto® en een geselecteerde genetische lijn van Red Poison Auto®. De laatste is de strain die vooral bijdraagt ​​aan de paarse kleur in de bloemen. Het resultaat is een verrukkelijke soort met aromatische paarse bloemen die een diep Skunk-aroma afgeven die uiterst aangenaam en zoet zijn. Koop nu je Bloody Skunk Auto cannabiszaden van Sweet Seeds bij HollandsHigh.

De Bloody Skunk Auto soort is het resultaat van een kruising tussen Sweet Skunk Auto® en een geselecteerde genetische lijn van Red Poison Auto®.

Groeien van Bloody Skunk Auto

De structuur van de plant lijkt sterk op andere klassieke Skunk soorten, die de vorm van een spar hebben en veel zijtakken groeien. Ervaren kwekers in de buitenteelt geven aan dat ze het beste resultaat halen met, rond de derde week, plantenvoeding toe te voegen aan de grond. Deze dame heeft 62,4% Indica en 32,9% Sativa in de genen. Het overige percentage is Ruderalis en CBD (1,0%).

Bloeiperiode van Bloody Skunk Auto

Grote bloemen bedekt met aromatische hars en een enorme hoofdkola bovenop. De bloemtrossen zijn erg dicht en in de loop van de bloei raken ze volledig bedekt met hars. De oogst, in een kweekruimte ligt op ongeveer 350 tot 550 gr/m², buiten haal je 35 tot 175 gr. Per plant aan heerlijke compacte toppen die 15 tot 20% aan THC bevatten. Zowel binnen als buiten is deze dame volwassen op een leeftijd van 8 weken en, tijdens deze weken zal ze 60 tot 110 cm hoog geworden zijn.

Smaak van Bloody Skunk Auto

Wie deze soort kweekt en rookt zal meteen verliefd zijn op haar smaken en geuren. Vooral mensen die van Skunk houden met een lichtzure toets van citrus en kruiden maar wel met een heerlijke zoete nasmaak.

Effect van Bloody Skunk Auto

Bloody Skunk Auto zal zorgen voor een helder hoofd en een creatieve boost. Hij werkt stimulerend op de geest maar slaat je niet de bank op. Deze dame geeft je eerder een gelukzalig gevoel en is perfect geschikt om samen met vrienden een avondje plezier te beleven.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

1%

Opbrengst Binnen: No selection

350 – 550 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

50 – 200 g/plant

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Sweet Skunk auto x Red Poison Auto

Indica/Sativa: No selection

Sativa 32,9%, Indica 62,4%, Ruderalis 4,7%

Effect: No selection

Blij, Creatief, Psycho actief, Stimulerend

Smaak: No selection

Skunk, Zoet en Pittig, Zuur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bloody Skunk Auto” te beoordelen