Cream Caramel F1 Fast Version

24.9041.50

Een gefeminiseerde, fotoperiode-afhankelijke en ultrasnel bloeiende versie van één van de meest bekroonde soorten uit het Sweet Seeds®-gamma is Cream caramel F1 Fast Version. Een F1-hybride als resultaat van het kruisen van een elite-kloon uit Cream Caramel® en een zorgvuldig gekozen soort uit de 3e generatie autoflowering Cream Caramel Auto®. Koop nu je Cream Caramel F1 Fast Version cannabiszaden van Sweet Seeds bij Hollands High.

Een gefeminiseerde, fotoperiode-afhankelijke en ultrasnel bloeiende versie van één van de meest bekroonde soorten uit het Sweet Seeds®-gamma is Cream caramel F1 Fast Version.

Hoe groei je Cream Caramel F1 Fast Version?

De sterke kracht van hybride kracht groeit uit tot planten met indica-dominante structuur die een grote homogeniteit in al haar nakomelingen verzekert. Een echte uitdaging om te telen vormt deze soort niet. Ze zal een klassieke indica-struikachtige structuur hebben die een gemiddelde hoogte bereikt en korte internoden heeft. De zaden zijn gefeminiseerd zodat je je plantjes niet hoeft te selecteren bij het begin van de groeiperiode.

Bloeitijd van Cream Caramel F1 Fast Version

Na slechts 7 weken of ongeveer 49 dagen, zal je plant volwassen zijn en klaar voor de oogst. Haar uitzonderlijk hoge opbrengsten, die variëren van 450 tot 600 gr/m² bij binnenteelt en 500 tot 800 gr/plant bij buitenteelt, zullen je echt blij maken. Indien je haar buiten kweekt zul je kunnen oogsten rond begin september. Dit is sneller dan de meeste autoflowers.

Smaak van Cream Caramel F1 Fast Version

De geur van deze soort is zeer zoet en heeft een caramelachtige smaak. Met ondertonen van aarde, die deze dame erfde van de Blue genen, is ze een lekkere soort om te roken.

Effecten van Cream Caramel F1 Fast Version

Het is een variëteit met een THC-gehalte dat hoog genoeg is om een stoned gevoel op te wekken (15 tot 20%) en genoeg CBD (1,2%) om te ontspannen en depressies te verzachten. Ze heeft een stimulerend effect op lichaam en geest en maakt het creatieve beest in je los.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

1,2%

Opbrengst Binnen: No selection

400-650 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

600-1000 g/plant

Bloeitijd: No selection

7 – 8 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Cream Caramel

Indica/Sativa: No selection

Sativa 10% Indica 90%

Effect: No selection

Creatief, Medicinaal, Ontspannend, Stimulerend

Smaak: No selection

Aardeachtig, Kaas, Snoep

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cream Caramel F1 Fast Version” te beoordelen