Cream Mandarine Auto

26.9044.50

Toen de veredelaars van Sweet Seeds een derde generatie autoflowering ontwikkelden kozen ze voor Cream Caramel Auto® en type mandarijn dat een zeer hoge productie en zoete citrusaroma leverden.
Om de mandarijnachtige en citrus aroma’s te versterken, kozen ze voor NYC Diesel en zo verkregen ze deze Cream Mandarine Auto soort die de derde generatie werd. In 2019 kreeg deze soort een plekje in de ranglijst van ’s werelds 19 beste Indica’s. Koop nu je Cream Mandarine Auto cannabiszaden van Sweet Seeds bij

Toen de veredelaars van Sweet Seeds een derde generatie autoflowering ontwikkelden kozen ze voor Cream Caramel Auto® en type mandarijn dat een zeer hoge productie en zoete citrusaroma leverden.

Groeien van Cream Mandarine Auto zaadjes

Cream Mandarine Auto wordt niet echt hoog en zal groeien tot zo’n 50 à 110cm. Deze plant is vooral geschikt voor korte zomers en leent zich heel goed voor guerrillakweek. Omdat deze soort hoofdzakelijk Indica genen (60%) heeft en ‘slechts’ 36,9% Sativa, zullen haar groeikenmerken overwegend aan Indica gerelateerd zijn.

Bloeitijd van Cream Mandarine Auto zaden

Bij binnenteelt zullen kwekers zich mogen verheugen op ongeveer 400 tot 550 gr/m² terwijl de plantjes buiten 45 tot 170 gr/plant opbrengen. Van zaad tot oogst groeit deze autoflower in 9 weken tijd, wat als razendsnel wordt beschouwd. In die tijd maken haar talloze bloemen zo’n 18 tot 20% THC aan en zal het CBD gehalte blijven steken op 1%. Aan het eind van haar bloeiperiode is het mogelijk dat de plant paarse en rode tinten krijgt.

Smaak van Cream Mandarine Auto

Deze soort is erg organoleptisch. Dit betekent dat al je zintuigen mee genieten van wat de plant aan smaken en aroma’s te bieden heeft. De geur en smaak neigen naar de mandarijnkant en zorgen voor heerlijke rooksensatie. Daarnaast zul je ook hints van bessen en zoetzuur fruit proeven, wat het geheel compleet.

Effecten van Cream Mandarine Auto cannabis

Deze autoflowering variëteit zorgt voor een couch-lock en laat je heerlijk achteroverleunen op de bank. En toch zal deze dame je creativiteit opwekken, je een gelukzalig gevoel geven en je geest stimuleren.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

16% – 24%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

450 – 500 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

50 – 200 g/plant

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Onbekend

Indica/Sativa: No selection

Sativa 38,9%, Indica 58%, Ruderalis 3,1%

Effect: No selection

Blij, Creatief, Psycho actief

Smaak: No selection

Bosbes, Citrus, Mandarijn

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cream Mandarine Auto” te beoordelen