Cream Mandarine XL Auto

26.9044.50

De Cream Mandarine XL Auto is reeds de 4de generatie en een kruising tussen zorgvuldig geselecteerde exemplaren van Cream Mandarine Auto en de elite-kloon van Super Tai’98. De laatste heeft zeer interessante kenmerken van een Sativa waaronder de hoogte en de lekkere smaak. Cream Mandarine Auto draagt op haar beurt toe wat de aanmaak van talrijke met hars bedekte bloemen betreft en de frisse aroma’s van mandarijntjes. Koop nu je Cream Mandarine XL Auto cannabiszaden van Sweet Seeds bij Hollands High.

Een soort dat in 2017 de 2de prijs haalde op de ‘Copa de la Manzana’ in Rio Negro Argentinië, kan alleen maar een fantastische wietsoort zijn.

Groeien van Cream Mandarine XL Auto zaadjes

Omdat deze plant voor 35% bestaat uit Indica genen en 63,4% Sativa in zich heeft, zullen de groeikenmerken meer neigen naar die van een Sativa plant. Ze schiet hoog op en zal tot 110 à 150 cm reiken. Zoals alle cannabisplanten baadt deze dame zich graag in fel zonlicht en houdt ze ervan om regelmatig voorzien te worden van een gepaste hoeveelheid water.

Bloeitijd van Cream Mandarine XL Auto zaden

Tijdens het bloeien en groeien maakt Cream Mandarine XL Auto 18 tot wel 23% THC aan en 0,6% CBD. Reeds na negen weken, vanaf het planten van de zaadjes, zullen je planten de volwassen leeftijd bereikt hebben en je verrassen met haar opbrengsten. Heb je je plantjes binnen in een gecontroleerde ruimte staan, dan mag je je verwachten aan een oogst van ongeveer 450 tot 650 gr./m². Staan ze buiten in volle grond, dan varieert het gewicht tussen 50 en 300 gr./plant.

Smaak van Cream Mandarine XL Auto cannabis

Wie van citrussmaken ervan houdt om de smaakpapillen te verwennen met zoetigheid en een tikkeltje zuur, zal ten volle kunnen genieten van Cream Mandarine XL Auto.

Effecten van Cream Mandarine XL Auto cannabis

Gebruikers die niet gewend zijn aan het roken van cannabis met een hoog THC gehalte moeten met deze soort een beetje opletten. Ben je een regelmatige gebruiker dan zul je een creatieve boost krijgen en een gelukzalig gevoel. Hou wel wat snacks binnen handbereik want die ga je nodig hebben.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

16% – 24%

CBD: No selection

0,6%

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Onbekend

Indica/Sativa: No selection

SSativa 63,4% Indica 35% Ruderalis 1,6%

Effect: No selection

Blij, Creatief, Hongerig, Ontspannend, Psycho actief

Smaak: No selection

Citrus, Mandarijn, Zoet en Zuur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cream Mandarine XL Auto” te beoordelen