Crystal Candy F1 Fast Version

22.0036.00

Crystal Candy F1 Fast Version® is een hybride die het resultaat is van het kruisen van Crystal Candy® en een zorgvuldig geselecteerde genetische lijn van Sweet Special Auto®. Koop nu je Crystal Candy F1 Fast Version cannabiszaden van Sweet Seeds bij Hollands High.

Als snelbloeiende fotoperiode-afhankelijke versie van één van de meest lekkere soorten uit het Sweet Seeds® gamma werd Crystal Candy® bekroond met de 1e prijs voor de beste indica op de wereldvermaarde Spannabis Champions Cup in 2017.

Groeien van Crystal Candy F1 Fast Version

Deze soort is pertinent een hoog producerende plant met grote aromatische harskristallen die de toppen en omliggende bladeren volledig bedekken met een hoge densiteit van schitterende trichomen. Daarom leent deze soort zich uittekend voor het vervaardigen van extracten van de beste kwaliteit. Deze variëteit bezit een merkwaardig en uitmuntende zoete aroma, dat je zal doen denken aan aardbeienkauwgum of zelfs een hele snoepwinkel. Dit maakt Crystal Candy F1 Fast Version® één van de meest gewaardeerde soorten in de cannabiswereld. Met haar 60% Indica en 40% Sativa heeft ze de groeimerken van beiden rassen.

Bloeitijd van de Crystal Candy F1 Fast Version zaden

Tijdens de bloeiperiode die slechts 6 tot 7 weken duurt, maken de bloemen 15 tot 21% THC aan, het CBD gehalte blijft onder de 0,1%. Teel je de plantjes binnen in een ruimte, dan zal deze dame je 450kk tot 600 gr. p/m² aan compacte bloemen bezorgen. Staan je plantjes in volle grond, dan mag je rekenen op 400 tot 600 gr. per plant.

Smaak van Crystal Candy F1 Fast Version

Zoals eerder aangehaald is deze soort een echte snoepwinkel onder de cannabissoorten. Een zoete smaak van Bubble gum en fruitige snoepjes zullen je smaakpapillen verwennen zoals ze nog nooit verwend werden.

Effecten van Crystal Candy F1 Fast Version

Deze dame zal je doen overspoelen met een gelukzalig gevoel van ontspanning. Een couch lock is er niet bij dus gebruikers die ervan houden om even van de wereld te verdwijnen zullen zich moeten troosten met de heerlijke smaak en de innerlijke rust die ze schenkt.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

21%

CBD: No selection

0-1%

Opbrengst Binnen: No selection

550 – 600 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

600 – 650 g/plant

Bloeitijd: No selection

6 – 7 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Crystal Candy x Sweet Special Auto

Indica/Sativa: No selection

Sativa 40% Indica 60%

Effect: No selection

Ontspannend

Smaak: No selection

Fruitig, Kauwgom, Snoep, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Crystal Candy F1 Fast Version” te beoordelen