Gorilla Girl F1 Fast Version

29.5048.90

De Gorilla Girl is ietsjes minder krachtig dan het origineel maar levert haar enorm plakkerige en ongelooflijk aromatische toppen in een minimum van tijd! Bovendien is deze dame erg gemakkelijk als het om kweken gaat waardoor nieuwelingen ook geweldige resultaten kunnen verwachten. Koop nu je Gorilla Girl F1 Fast Version cannabiszaden van Sweet Seeds bij HollandsHigh.

Gorilla Girl – F1 Fast Version is een snelbloeiende telg van de super krachtige Gorilla Girl van Sweet Seeds.

Groei van de Gorilla Girl F1 Fast Version

Haar kweken is vrij eenvoudig en behoeft niet veel ‘vakkennis’ dankzij de goede resistentie van deze soort tegen vocht en verschillende soorten schimmel. Zet deze dame met haar voeten in goede grond, geef haar op tijd en stond water, liefde en wat aandacht, en ze zal je aan het eind van haar bloeiperiode gul belonen.

Bloeiperiode en oogst

Gorilla Girl – F1 Fast Version is een sativa-dominante hybride, die slechts iets minder sterk is dan de langzamere, beestachtige THC-koningin. Aan het eind van haar bloeiperiode zullen haar talrijke knoppen helemaal bedekt zijn met schitterende trichomen die ontzettend kleverig zijn door het hars. Na zeven weken, vanaf het planten van het zaadje tot volwassen plant, kun je gaan oogsten. Binnen kun je je verwachten aan een oogst van 400 tot 500 gr./m² en buiten zal het gewicht schommelen tussen 350 en 600 gr. per plant.

Smaak van de Gorilla Girl F1 Fast Version

Al rokend of verdampend zul je haar, na het drogen van haar bloemen, kunnen bewonderen om haar mix van zoete en fruitige geuren die geaccentueerd zijn met houtachtige cipres en aardetonen.

Effecten en high van de Gorilla Girl F1 Fast Version

Deze snelle versie van Gorilla Girl levert een enorm krachtig, voornamelijk cerebraal effect, waardoor je haar perfect overdag kunt roken. Ze geeft je een krachtige en verkwikkende head buzz die bij sommige gebruikers heel psychedelisch kan zijn. Het is een fantastisch stimulerende soort om sociaal te gebruiken. Met haar 25 of meer % aan THC kan deze snelgroeiende soort je een enorme klap uitdelen.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

23%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

400 – 450 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

200-600 g/plant

Bloeitijd: No selection

7 – 8 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Gorilla Girl x Sweet Gelato Auto

Indica/Sativa: No selection

Sativa 60% Indica 40%

Effect: No selection

Psycho actief, Stimulerend

Smaak: No selection

Aardeachtig, Citrus, Fruitig, hout, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gorilla Girl F1 Fast Version” te beoordelen