Dark Devil Auto

27.9046.50

Toen veredelaars bij Sweet Seeds een aantal exotische autoflowering soorten, o.a. van de Buddha Seeds collectie, gingen kruisen met de gefeminiseerde Big Devil XL, was het resultaat een zwart monster met bloemen die een vreemde kleur vertoonden. Donkerrode en paarse tinten steken fel af tegen het groen in de dikke compacte toppen. Deze dame ziet er niet enkel uit als een monster maar zal je ook verrassen met monsterlijke opbrengsten. Koop nu je Dark Devil Auto cannabiszaden van Sweet Seeds bij Hollands High.

Toen veredelaars bij Sweet Seeds een aantal exotische autoflowering soorten, o.a. van de Buddha Seeds collectie, gingen kruisen met de gefeminiseerde Big Devil XL, was het resultaat een zwart monster met bloemen die een vreemde kleur vertoonden.

Groeitijd van Dark Devil Auto

De planten ontwikkelen een sterke hoofdstam en talrijke zijtakken die eindigen in een mooie grote centrale top en takken vol klompjes zwart goud. Deze toppen zijn allemaal bedekt met veel hars die zeer aromatisch is. Dark Devil Auto van Sweet Seeds is een echte blikvanger door haar absoluut unieke kleuren. Minstens 80% van de planten vertoont een prachtige kleurverandering naarmate de de groeitijd verstrijkt. De bloemen krijgen donkerrode en paarse tinten en ook de bladeren worden paars. Er zijn gevallen gekend waarbij de toppen zelfs zwart kleuren.

Hoelang duurt het Bloeien van Dark Devil Auto

Na slechts acht weken groeien en bloeien zal deze kolos je belonen voor haar aanbidding. Wanneer ze de hoogte bereikt heeft van 80 tot 130 cm, zal ze je verrassen met 400 tot 600 gr./m² indien je de plantjes binnen hebt staan en ongeveer 50 tot 200 gram per plant bij buitenteelt.

Smaak van Dark Devil Auto

De geur en de smaak van deze soort is aan elkaar gelijk en tijdens het roken of vapen zul je een fris fruitige geur met hints van zware wierook en citrusgeuren ervaren.

Effecten van Dark Devil Auto

Het THC-gehalte van Dark Devil Auto ligt rond de 15-20%. Bij het roken of vapen voel je dat het lichamelijk ontspannend werkt en tegelijkertijd je geestelijk stimuleert. Dit komt door en bijna gelijkmatig percentage van indica (40%), sativa (55%) en ruderalis (5%). Omdat deze plant de meeste genen bij de sativa-stam haalde, is het “kush effect” helemaal aanwezig.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

0,9%

Opbrengst Binnen: No selection

475-600 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

50 – 200 g/plant

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Onbekend

Indica/Sativa: No selection

Sativa 55%, Indica 44,2,%, Ruderalis 0,8%

Effect: No selection

Ontspannend, Psycho actief

Smaak: No selection

Citrus, Fruitig, hout, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dark Devil Auto” te beoordelen