Sweet Cheese Auto

17.9029.50

De inmiddels legendarische Fast Bud #2 hadden ze versmolten met de reguliere Sweet Cheese en dat bleek een prima match te zijn. Het is een soort geworden met een een veel kortere groeicyclus maar met dezelfde kaasachtige en pittige smaak. Sweet Cheese Auto Cannabis zaden van Sweet Seeds! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop

Sweet Seeds’ veredelaars doken in hun laboratorium en na een tijd van experimenteren, studeren en proberen, kwamen ze naar buiten met een geweldige autoflower, de Sweet Cheese Auto. De inmiddels legendarische Fast Bud #2 hadden ze versmolten met de reguliere Sweet Cheese en dat bleek een prima match te zijn.

Groeihoogte en eigenschappen van de Sweet Cheese Auto

Met haar 35,6% Indica en 61,3% Sativa is deze dame Sativa dominant. Deze autoflower zal niet echt hoog uitgroeien en blijven steken op 1 meter, met hier en daar een uitzondering die 10 cm hoger wordt. Zorg vooral voor een goed werkende koolstoffilter en genoeg ventilatie want naar de bloeiperiode toe zal deze soort heel sterk gaan ruiken. Verder heeft ze, naast de ‘gewone’ verzorging en aandacht, geen specifieke vereisten.

Bloeien oogst van de Sweet Cheese Auto

Vanaf het moment dat je het zaadje plant, tot haar volwassen leeftijd, doet deze soort er 8 tot 9 weken over. Binnen gekweekt kun je je verwachten aan een opbrengst van 350 tot 550 gr per m² en heb je de plantjes in volle grond geplant, dan zul je 35 tot 175 gr per plant aan prachtige en sterk geurende bloemen kunnen wegknippen.

Smaak en geur

Wie dol is op zoete smaken en geuren tijdens het roken of vapen, vermengd met frisse limoen, kruiden en skunk-achtige kaas, zal meteen verliefd worden op deze soort. Smaken doet ze net zoals ze ruikt, het is één geurenpalet dat al je smaakpapillen zal verwennen en waar je steeds naar zal teruggrijpen.

Effecten van de Sweet Cheese Auto

Wil je geen compromissen sluiten tussen de kracht van het effect, de snelheid van groeien en verrukkelijke smaken, dan is Sweet Cheese de eerste soort die in aanmerking komt. Sweet Cheese Auto roken zorgt voor een mengeling die alles in balans brengt. De lichamelijke stone en de aangename high in het hoofd zijn sterk maar slaan je niet neer. 15 tot 20% aan THC is een mooi percentage om je een hele avond rustig mee te vermaken.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

0,4%

Opbrengst Binnen: No selection

350 – 550 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

50 – 200 g/plant

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Fast Bud 2 x Sweet Cheese

Indica/Sativa: No selection

Sativa 61,3, Indica 35,6%, Ruderalis 3,1%

Effect: No selection

Blij, Creatief, Psycho actief

Smaak: No selection

Citroen, Zoet en Pittig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sweet Cheese Auto” te beoordelen