Sweet Cheese XL Auto

22.9038.00

De Sweet Cheese XL Auto voldoet aan alle behoeften die een cannabisgebruiker kan hebben en ze gaat zelfs nog een stukje verder dan dat. De Sweet Cheese XL Auto is een autoflower van de 3de generatie en zorgvuldig gekweekt als grotere variëteit van haar voorganger, Sweet Cheese Auto. Sweet Cheese XL Auto Cannabis zaden van Sweet Seeds! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop Seedstore

Ben je op zoek naar een soort waarbij je niet hoeft in te boeten op de oogst en toch een zeer korte levensduur heeft, dan is deze Sweet Cheese XL Auto waarschijnlijk een perfecte wiet voor jou.

Groei en hoogte van de Sweet Cheese XL Auto

Het ouderpaar van Sweet Cheese XL Auto was al een soort die de perfectie benadert en door het vruchtbare huwelijk is deze soort een pak toegenomen in hoogte. Niet enkel de plant op zich is groter, ook de toppen zijn in formaat toegenomen. Binnen, zowel als buiten, worden deze planten tussen de 75 en 140cm hoog. Is je kweekruimte niet echt groot, dan zet je haar het best in kleinere potten. Buiten in volle grond, of in grote potten, zal ze haar potentieel laten zien en uitgroeien tot een grote dame. Deze soort heeft 61,3% Sativa en 35,6% Indica genetica. De heldergroene bloemen zijn groot en lang en omringd door suikerblaadjes met lichtpaars tinten.

Bloei en opbrengst

Staan je planten in een gecontroleerde binnenruimte dan kun je rekenen op een opbrengst van 375 tot 600 gr/m². Buiten produceren ze ongeveer 45 tot 190 gr/plant, maar dit is uiteraard afhankelijk van de weersomstandigheden, de kwaliteit van de potrond/aarde en de uren zonlicht. Deze snelle dame geeft na 8 weken na het planten van het zaadje, een oogst die je gelukkig zal maken.

Smaak van de Sweet Cheese XL Auto

Iets wat deze soort ontzettend geliefd maakt is haar uitbundige geur- en smaakprofiel. De lekkere kaassmaak, aangevuld met een kruidenboeket en frisse tinten van citroenen zijn een ware streling voor de neus en de tong. Wel opletten dat je er niet teveel van gaat gebruiken want ze is moeilijk te weerstaan.

Effecten en gevoel van de Sweet Cheese XL Auto

Een high die je alleen kunt verwachten van een Sativa dominante soort zal je geest voorzien van pulserende energiegolven en een scherpe focus. Deze soort werkt zeer motiverend en moedigt je aan om dingen te gaan ondernemen. Het is een ideale soort om te roken als je naar een feestje gaat want je zult overspoeld worden door een goede vibe en zin krijgen om te dansen en te socializen. Na lange tijd gaat dit gevoel over in een lichamelijke high die je rustig en ontspannen maakt.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

350 – 550 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

50 – 200 g/plant

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Fast Bud 2 x Sweet Cheese

Indica/Sativa: No selection

Sativa 61,3, Indica 35,6%, Ruderalis 3,1%

Effect: No selection

Psycho actief, Stimulerend

Smaak: No selection

Citroen, Pittig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sweet Cheese XL Auto” te beoordelen