Sweet Amnesia Haze XL Auto

25.5042.50

De Sweet Amnesia Haze XL Auto is een zeer productieve plant met een snelle bloeiperiode die ook nog heerlijk smaakt en geurt. Kortom, een soort die je zeker in je ruimte of tuin wilt hebben. Sweet Amnesia Haze XL Auto Cannabis Seeds from Sweet Seeds! Available now at the Hollandshigh Seedstore

Sweet Amnesia Haze XL Auto is een autoflowering versie die verkregen werd door het kruisen van een beroemde kloon van de Amnesia Haze-stam, de Cordobesa’ en S.A.D. Sweet Afghani Delicious Auto van de veredelaars bij Sweet Seeds. Met deze versmelting werd ze de vierde generatie in haar genetische lijn.

Groei en hoogte

Met een hoogte van 60 tot 120 cm is deze dame niet één van de grootsten maar voor een Autoflower is die hoogte helemaal niet slecht. Haar 24,4% Indica genen en de 74% Sativa, zorgen ervoor dat ze meer Sativa kenmerken zal dragen tijdens het groeien en bloeien. Deze zeer productieve dame zal klaar zijn voor de oogst, acht tot negen weken nadat je het zaadje hebt geplant. Geef haar genoeg te drinken en zorg voor fel licht en deze plant zal je rijkelijk belonen als ze klaar is om geknipt te worden.

Bloeiperiode en oogst

Tijdens de bloeiperiode zal deze soort ontelbare harsachtige bloemtoppen aanmaken die 15 tot 20% THC bevatten zoals het een goede Amnesia betaamt. Ze is eenvoudig te telen en heeft geen specifieke eisen, zolang je haar maar behandelt met zorg en liefde. Heb je de plantjes in een kweekruimte staan, dan kun je rekenen op een oogst van 400 tot 600 gr per m² en heb je ze in de tuin, dan zal ze je gul belonen met 50 tot 200 gr per plant. Alles is natuurlijk afhankelijk van de weersomstandigheden en het klimaat waarin je je bevindt.

Smaak van de Sweet Amnesia Haze XL Auto

De genetica die gebruikt werd om deze plant te voorzien van het juiste fenotype, heeft ervoor gezorgd dat haar smaak bijzonder lekker is. Ze smaakt zoet en in de achtergrond ga je een zweem van Musk proeven. Haar geur is net ietsjes anders en draagt meer tonen van wierook, citroenen, hout en noten.

Effecten en high van de Sweet Amnesia Haze XL Auto

Verwacht van deze dame niet dat ze je op de bank gooit en dat je daar uren gaat liggen genieten. Het effect dat zij op je lichaam heeft is vooral stimulerend op zowel geestelijk als lichamelijk vlak. Je zult je high voelen, al na de eerste trekjes, en je meest vrolijke gezicht opzetten.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

400-650 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

50 – 200 g/plant

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Indica/Sativa: No selection

Sativa 74%, Indica 24,4%, Ruderalis 1,6%

Effect: No selection

Stimulerend

Smaak: No selection

Citroen, hout

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sweet Amnesia Haze XL Auto” te beoordelen