Honduras x Panama

15.0060.00

Het kweken van deze unieke soort is een genot en belooft een transformatie van zaadjes naar toppen binnen een tijdsbestek dat ruimte biedt voor ontdekking. In slechts 12-13 weken aanschouw je de bloeiende pracht van weelderige bloemen, versierd met een verfrissende mix van citroenachtige smaken, zoete vanille en subtiele houtachtige ondertonen. Met 100% sativa genetica ontwikkeld, biedt Honduras x Panama een pure en energieke high, waardoor het een ideale keuze is voor degenen die op zoek zijn naar een cannabiservaring overdag. Verhef je reis met de elegante aantrekkingskracht van Honduras x Panama, nu verkrijgbaar bij Holland’s High!

Het kweken van Honduras x Panama, de natuurlijke symfonie van zaadjes tot toppen!

Ga op een natuurlijk geïnspireerde reis met Ace Seeds’ Honduras x Panama. Het kweken van deze unieke soort onthult een bevredigende ervaring, terwijl het met gratie transformeert van zaadjes naar toppen. Aanschouw de groei van Honduras x Panama binnen een exploratievriendelijke tijdsbestek. De kenmerken van deze soort beloven een voortreffelijke mix van eigenschappen die zowel beginnende als ervaren kwekers aanspreken. Duik in de vreugde van het kweken van je eigen cannabis meesterwerk, gevoed door de rijke genetica van Honduras en Panama.

Bloeiende Schoonheid met 12-13 Weken tot Oogst, Bloemenelegantie en Schitterende Kleuren!

Geniet van de visuele elegantie van Honduras x Panama wanneer het de bloeifase ingaat, met een oogsttijd tussen 12-13 weken. De bloemen zijn een visueel meesterwerk, versierd met een caleidoscoop van kleuren en een betoverende reeks trichomen. De verlengde bloeiperiode zorgt niet alleen voor kwantiteit, maar ook voor een oogst die visueel verbluffend is. Honduras x Panama staat als een getuigenis van de schoonheid die in een cannabis tuin bereikt kan worden, waardoor het een gewaardeerde toevoeging is voor diegenen die zowel overvloed als visuele aantrekkingskracht zoeken.

Smaakvolle Symfonie krachtige smaken en Ondertonen van Honduras x Panama!

Dompel je zintuigen onder in het heerlijke smaak- en geurprofiel van Honduras x Panama, een symfonie van citrusachtige citroen, zoete vanille en subtiele houtachtige ondertonen. Deze aromatische reis is een zintuiglijke verrukking en creëert een smaakprofiel dat zowel verfrissend als complex is. Elke trek biedt een explosie van frisheid, waarbij de citroenachtige, zoete en houtachtige tonen perfect harmoniëren. Verrijk je rookervaring met de rijke en diverse terpeensamenstelling die Honduras x Panama definieert.

De Sativa Opkikker 100% Sativa voor een Pure, Energetische Ervaring!

Ervaar de pure zaligheid van Honduras x Panama, een soort zorgvuldig vervaardigd met 100% sativa genetica. Dit zorgt voor een high die opbeurend, energiek en perfect is voor dagelijks genot. Zonder enige indica-invloed levert Honduras x Panama een schone en verkwikkende ervaring, waardoor het een topkeuze is onder sativa liefhebbers. Verrijk je cannabisreis met de opbeurende effecten van deze uitzonderlijke soort.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden

Cannabis Soort: No selection

Gefeminiseerd

THC: No selection

18%

CBD: No selection

0%

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Bloeitijd: No selection

12 – 13 weken

Genetische achtergrond: No selection

pure Honduras x Panama Goddess elite

Indica/Sativa: No selection

100 % Sativa

Effect: No selection

Creatief, Energiek, Euforisch, psychedelisch, Droom-achtig

Smaak: No selection

Citroen, Vanille, Zoet, Houtachtig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Honduras x Panama” te beoordelen