Nepal Jam x Kali China

15.0065.00

Ontmoet Nepal Jam x Kali China, je nieuwe vriend van Ace Seeds, nu gezellig bij Holland’s High alleen voor jou. Van kleine zaadjes tot weelderige toppen duurt het slechts ongeveer 8-9 weken voordat deze soort zich tot een tuinplezier ontwikkelt. Of je nu groene vingers hebt of net begint, het kweken van Nepal Jam x Kali China is puur plezier. Stel je voor dat je geniet van zoete, honingachtige, gekarameliseerde en wierookachtige terpenen, wat zorgt voor een heerlijke ervaring. En met een gebalanceerde mix van 60% sativa en 40% indica, bereid je voor op een harmonieuze reis. Duik in de wereld van smaken met Nepal Jam x Kali China, nu verkrijgbaar in de webshop van Holland’s High!

Groei en Kenmerken van Nepal Jam x Kali China van Ace Seeds

Duik in een cannabisavontuur met Nepal Jam x Kali China, een betoverende soort van Ace Seeds. Vanaf de kleine zaadjes tot de weelderige toppen groeit deze soort in relatief korte tijd uit tot haar volle glorie, ongeveer 8-9 weken. Met duidelijke groeikarakteristieken geërfd van Nepal Jam en Kali China, is het kweken van deze soort een genot voor zowel ervaren als beginnende kwekers. Zie je tuin veranderen terwijl Nepal Jam x Kali China evolueert van zaadjes tot levendige toppen, en belooft een heerlijke aanvulling op je cannabiscollectie.

Bloei en Uiterlijk van Nepal Jam x Kali China

Stap in een bloemenfeest met Nepal Jam x Kali China, een botanisch wonder. Tijdens de bloeiperiode van 8-9 weken transformeert de plant in een visueel meesterwerk, versierd met delicate bloemen en weelderige toppen die de essentie van haar ouderlijke soorten vastleggen. Naarmate de oogst nadert, wordt het beloftevolle rendement duidelijk, wat het succesvolle kweken van deze buitengewone soort markeert. Nepal Jam x Kali China voegt niet alleen visuele aantrekkingskracht toe aan je tuin, maar brengt ook een vleugje verfijning met haar unieke uiterlijk en levendige toppen.

Smaak en Geur van Nepal Jam x Kali China

Verwen je zintuigen in een zoete symfonie met de smaak en geur van Nepal Jam x Kali China, exclusief verkrijgbaar bij Holland’s High. De terpenen zijn watertandend, met zoete, honingachtige, gekarameliseerde en wierookachtige tonen. Stel je de heerlijke smaak voor die op je gehemelte danst, en zo een zintuiglijke ervaring creëert die zowel bevredigend als uniek is. De ingewikkelde mix van smaken en geuren voegt een extra laag verfijning toe aan Nepal Jam x Kali China, waardoor het een must-try is voor degenen die op zoek zijn naar een gevarieerde en verkwikkende cannabiservaring.

Effecten van het Roken van Nepal Jam x Kali China

Ervaar de gebalanceerde extase van Nepal Jam x Kali China, een harmonieuze mix van 60% sativa en 40% indica, exclusief verkrijgbaar bij Holland’s High. De gebalanceerde samenstelling biedt een veelzijdige rookervaring, met een mix van energieke en ontspannende effecten. Het roken van Nepal Jam x Kali China is als het vinden van het perfecte evenwicht, waardoor het een ideale keuze is voor elk moment van de dag. Verhoog je humeur en omarm de kalmerende effecten van deze unieke soort, nu verkrijgbaar bij Holland’s High.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden

Cannabis Soort: No selection

Gefeminiseerd

THC: No selection

18%

CBD: No selection

0.3 %

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld, Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld, Hoog

Bloeitijd: No selection

8 weken

Genetische achtergrond: No selection

Nepal Jam (F7) x Kali China (F4)

Indica/Sativa: No selection

Sativa 60% Indica 40%

Effect: No selection

Focus, vrolijk, Warm

Smaak: No selection

Caramel, Honing, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nepal Jam x Kali China” te beoordelen