Oldtimer’s Haze  

45.0080.00

Meet Oldtimer’s Haze, jouw tijdreizende maatje van Ace Seeds, nu gezellig aanwezig bij Holland’s High speciaal voor jou. Van kleine zaadjes tot fantastische toppen duurt het even, ongeveer 14-20 weken, voordat deze legendarische soort haar magie onthult. Of je nu een nieuweling bent of een ervaren kweker, het kweken van Oldtimer’s Haze is als het koesteren van een stukje cannabisgeschiedenis. Stel je voor dat je geniet van hout, kruiden en wierook, met hints van rijpe tropische vruchten en bessen. En met 100% sativa, maak je klaar voor een geestverheffende reis. Stap terug in het verleden en geniet van de tijdloze schoonheid van Oldtimer’s Haze, bestel jouw zaden bij de Holland’s High webshop!

Groei en Karakteristieken van Oldtimer’s Haze from Ace Seeds

Duik in de rijke geschiedenis van cannabis met Oldtimer’s Haze, een legendarische soort. Het kweken van deze erfgoedsoort is een reis die zich uitstrekt van kleine zaadjes tot prachtige toppen, waarbij een geduldige periode van 14-20 weken nodig is. De groei en kenmerken van Oldtimer’s Haze weerspiegelen het vakmanschap van Ace Seeds en bieden een plezierige ervaring voor kwekers van alle niveaus. Bekijk hoe jouw tuin transformeert terwijl Oldtimer’s Haze evolueert tot levendige toppen en zo het erfgoed van deze iconische soort behoudt.

Een Tapijt van Schoonheid met de Bloei en het Uiterlijk van Oldtimer’s Haze

Laat je onderdompelen in een tapijt van schoonheid met Oldtimer’s Haze, een meesterwerk van Ace Seeds. Tijdens haar bloeiperiode van 14-20 weken transformeert de plant in een visuele symfonie van delicate bloemen en weelderige toppen, waarbij de essentie van haar tijdloze genetica wordt vastgelegd. Naarmate de oogst nadert, wordt de belofte van een overvloedige opbrengst duidelijk, wat het succesvolle kweken van deze buitengewone soort markeert. Oldtimer’s Haze voegt niet alleen visuele aantrekkingskracht toe aan jouw tuin, maar brengt ook een vleugje verfijning met haar unieke uiterlijk en levendige toppen.

Een Symfonie van Smaak met de Smaak en Geur van Oldtimer’s Haze

Verwen jouw zintuigen in een symfonie van smaken met de smaak en geur van Oldtimer’s Haze. De terpenen creëren een buitengewone ervaring, met hout-, kruiden- en wierooktonen, rijpe tropische vruchten in de groene fenotypen, en bessen en zwarte likeur in de Purple Haze fenotypen. Stel je de complexe smaken voor die dansen op jouw gehemelte, waardoor een zintuiglijke reis ontstaat die zowel bevredigend als uniek is. De ingewikkelde mix van smaken en geuren voegt een extra laag verfijning toe aan Oldtimer’s Haze, waardoor het een must-try is voor degenen die op zoek zijn naar een gevarieerde en verkwikkende cannabiservaring.

Verhef Jouw Geest bij het Roken van Oldtimer’s Haze van Ace Seeds

Ervaar de geestverheffende effecten van Oldtimer’s Haze, een puur sativa genot met een samenstelling van 100% sativa. Zonder invloed van indica levert deze soort een ware sativa-ervaring, met een opwekkende en creatieve high kenmerkend voor de beste sativa-soorten. Het roken van Oldtimer’s Haze is als het ontgrendelen van een golf van inspiratie, waardoor het een ideale keuze is voor dagelijkse genietmomenten. Verhef jouw geest en omarm de opbeurende effecten van deze unieke soort, exclusief verkrijgbaar bij Holland’s High.

Extra informatie

Zaden: No selection

5 zaden, 10 zaden

Cannabis Soort: No selection

Regulier

THC: No selection

12%

CBD: No selection

0.05%

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Bloeitijd: No selection

14-20 weken

Genetische achtergrond: No selection

hybride van tropical Sativas van de 60s en 70s

Indica/Sativa: No selection

100 % Sativa

Effect: No selection

Euforisch, Stimulerend

Smaak: No selection

Tropisch, Houtachtig, Kruiden

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oldtimer’s Haze  ” te beoordelen