Panama Haze

15.0065.00

Zeg hallo tegen Panama Haze van Ace Seeds! Van kleine zaadjes tot volle, levendige knoppen, duurt het ongeveer 13-16 weken om uit te groeien tot een tropisch genot. Of je nu nieuw bent in het kweken of een doorgewinterde professional, Panama Haze brengt een stukje zonneschijn naar je tuin. Stel je voor dat je geniet van een uitbarsting van citroenachtige frisheid met een vleugje kruiden en kalmerende wierook. Bovendien is het 100% sativa, wat je alle vrolijke vibes geeft voor een heldere en opbeurende ervaring. Duik in het zonnetje met Panama Haze, nu verkrijgbaar bij Holland’s High!

Cultiveer de zonneschijn met de groei en kenmerken van Panama Haze

Ga op een zonovergoten reis met Panama Haze, een heerlijke wietsoort van Ace Seeds, nu in bloei bij Holland’s High. Van de kleine zaadjes tot de weelderige knoppen, duurt het ongeveer 13-16 weken voordat deze soort tot volle glorie uitgroeit. Met kenmerken die de essentie van het tropisch paradijs vastleggen, biedt Panama Haze een opwindende kweekervaring voor zowel beginnende als ervaren kwekers. Stel je voor hoe je tuin verandert van kleine zaadjes in levendige knoppen en een vleugje tropen toevoegt aan je cannabiscollectie.

Bloesems in het paradijs met de bloei en het uiterlijk van Panama Haze

Aanschouw de schoonheid van het paradijs dat zich ontvouwt met Panama Haze, een bloemige parel van Ace Seeds. Tijdens de bloeiperiode van 13-16 weken transformeert de plant in een visueel spektakel, versierd met delicate bloemen en weelderige knoppen die de essentie van een tropisch paradijs vastleggen. Naarmate de oogst nadert, wordt de belofte van een overvloedige opbrengst duidelijk, waarmee het succesvolle kweken van deze buitengewone soort wordt gemarkeerd. Panama Haze voegt niet alleen visuele aantrekkingskracht toe aan je tuin, maar brengt ook de geest van een tropisch paradijs recht naar je voordeur.

Tropische citrus-symfonie met de smaak en geur van Panama Haze

Verwen je zintuigen met een tropische citrus-symfonie met Panama Haze. Deze soort biedt een verleidelijk smaak- en geurprofiel, met citroenachtige frisheid, kruidige ondertonen en een vleugje kalmerende wierook. Stel je de heerlijke smaak voor die op je gehemelte danst, waardoor een zintuiglijke ervaring ontstaat die je naar het hart van een tropische oase transporteert. De unieke mix van smaken en geuren maakt Panama Haze een must-try voor degenen die op zoek zijn naar een verfrissende en opbeurende cannabiservaring.

Zonneschijn in elke hijs bij het roken van Panama Haze

Ervaar de stralende effecten van Panama Haze, een 100% sativa sensatie van Ace Seeds. Zonder enige invloed van indica levert deze soort een puur sativa-ervaring op, waarmee je de opbeurende vibes van een zonnige dag krijgt. Het roken van Panama Haze is als het vangen van zonneschijn in elke hijs, met een opwekkende en creatieve high die perfect is voor overdag. Verhoog je humeur en omarm de heldere effecten van deze sativa-dominante soort.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden

Cannabis Zaden: No selection

Merk: No selection

Smaak: No selection

Citroen, Kruidig

THC: No selection

18% – 23%

CBD: No selection

0%

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Bloeitijd: No selection

13-16 weken

Genetische achtergrond: No selection

Purple Haze #23 x Green Haze #19 x 10th generatie Panama Goddess

Indica/Sativa: No selection

100 % Sativa

Effect: No selection

Langdurig, psychedelisch

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Panama Haze” te beoordelen