Purple Haze x Malawi  

15.0065.00

Zeg hallo tegen de Purple Haze x Malawi! Van kleine zaadjes tot prachtige toppen groeit deze soort in ongeveer 13-15 weken uit tot zijn volle glorie. Of je nu een pro bent of net begint, Purple Haze x Malawi kweken is een leuke en lonende ervaring. Maak je klaar om te genieten van exotische smaken zoals bramenlikeur, rode wijn, kruiden, wierook en hout, met een vleugje citrus. Bovendien is het een 100% sativa, waardoor je opbeurende vibes ervaart voor een positieve en creatieve ervaring. Duik in de vreugde van Purple Haze x Malawi, exclusief verkrijgbaar bij Holland’s High!

Een Kleurrijke Reis Ontvouwt Zich met de Groei en Kenmerken van Purple Haze x Malawi

Ga op een levendige reis met de Purple Haze x Malawi strain van Ace Seeds, nu verkrijgbaar bij Holland’s High. Van zaad tot knop heeft deze strain ongeveer 13-15 weken nodig om zijn volledige potentieel te bereiken. Met unieke groeikenmerken belooft Purple Haze x Malawi een plezierige kweekervaring. Of je nu een doorgewinterde tuinier bent of een beginnende liefhebber, de veerkracht en onderscheidende eigenschappen van deze strain maken het een opwindende toevoeging aan elke cannabistuin. Ontdek de vreugde van het koesteren van een plant die van een klein zaadje uitgroeit tot prachtige knoppen in slechts een paar weken.

Natuurlijke Kunst Onthuld met de Bloei en Uiterlijk van Purple Haze x Malawi

Aanschouw de artistieke schoonheid van Purple Haze x Malawi, een cannabis meesterwerk van Ace Seeds. Gedurende zijn 13-15 weken durende bloeiperiode transformeert de plant tot een visueel spektakel, versierd met prachtige bloemen en weelderige knoppen. Het bloeiproces onthult een betoverende weergave van kleuren en vormen, waardoor Purple Haze x Malawi een waar kunstwerk van de natuur is. Naarmate de oogst nadert, wordt de belofte van een overvloedige opbrengst duidelijk, wat het succesvolle hoogtepunt markeert van dit zorgvuldig gekweekte botanische meesterwerk.

Een Symfonie van Exotische Smaak en de Smaak en Geur van Purple Haze x Malawi

Verwen je zintuigen in een symfonie van exotische smaken en geuren met Purple Haze x Malawi, exclusief verkrijgbaar bij Holland’s High. Deze strain biedt een exotisch aroma van zwarte bessenlikeur, rode wijn, kruiden, wierook en hout, met heerlijke citrustonen. Stel je de smaak voor die op je gehemelte danst, en een zintuiglijke ervaring creëert die zowel bevredigend als uniek is. De complexe mix van smaken en geuren voegt een extra laag van intrige toe aan Purple Haze x Malawi, waardoor het een must-try is voor wie op zoek is naar een buitengewone cannabiservaring.

Verhef je Geest met de Effecten van Purple Haze x Malawi

Ervaar de opbeurende effecten van Purple Haze x Malawi, een 100% sativa strain van Ace Seeds, nu verkrijgbaar bij Holland’s High. Zonder invloed van indica levert deze strain een puur sativa ervaring, ideaal voor wie op zoek is naar creativiteit, energie en een positieve stemming. Het roken van Purple Haze x Malawi is als het ontgrendelen van een golf van inspiratie, waardoor het een ideale keuze is voor dagelijks genot. Verhef je geest met de opwekkende effecten van deze sativa krachtpatser, exclusief verkrijgbaar bij Holland’s High.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden, 10 zaden

Cannabis Soort: No selection

Gefeminiseerd, Regulier

THC: No selection

18% – 23%

CBD: No selection

0.2 %

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Bloeitijd: No selection

13-15 weken

Genetische achtergrond: No selection

Purple Haze #23 x Malawi Killer

Indica/Sativa: No selection

100 % Sativa

Effect: No selection

Krachtig, Langdurig

Smaak: No selection

Bosbes, Houtachtig, Kruiden

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Purple Haze x Malawi  ” te beoordelen