Panama

45.0080.00

Maak je klaar om je nieuwe vriend te ontmoeten, Panama, een fantastische wietsoort van Ace Seeds. Van kleine zaadjes tot weelderige knoppen, duurt het slechts ongeveer 9-12 weken voordat Panama uitgroeit tot een tuinsuperster. Of je nu nieuw bent in het kweken of een doorgewinterde professional, Panama voegt een vleugje tropische allure toe aan je tuin, waardoor het een heerlijke toevoeging is. Stel je voor dat je geniet van een organisch aroma met hints van citroen, vanille en wierook, wat een unieke en bevredigende ervaring creëert. Plus, met 100% sativa, maak je klaar voor een geestverruimende reis. Duik in het zonnetje met Panama, nu verkrijgbaar bij Holland’s High!

De Groei en Karakteristieken van Panama from Ace Seeds

Begin een reis van kweekuitmuntendheid met Panama, een opmerkelijke wietsoort. Van zijn bescheiden zaadjes tot de weelderige knoppen, onthult deze soort zijn volle pracht in ongeveer 9-12 weken. Met een groeipatroon dat de natuurlijke schoonheid van de regio Panama weerspiegelt, is het kweken van deze soort een plezierige ervaring voor zowel doorgewinterde kwekers als nieuwkomers. Stel je voor dat je tuin transformeert terwijl Panama gedijt vanuit een klein zaadje tot levendige knoppen, waardoor een vleugje tropische allure aan je cannabiscollectie wordt toegevoegd.

Bloei en Uiterlijk van Panama van Ace Seeds

Aanschouw de onthulling van een bloemrijk wonder met Panama, een botanische parel van Ace Seeds nu te zien bij Holland’s High. Tijdens zijn 9-12 weken durende bloeiperiode transformeert de plant in een visueel meesterwerk, versierd met delicate bloemen en weelderige knoppen die de essentie van zijn inheemse regio vastleggen. Naarmate de oogst nadert, wordt de belofte van een overvloedige opbrengst duidelijk, wat het succesvolle kweken van deze buitengewone soort markeert. Panama voegt niet alleen visuele aantrekkingskracht toe aan je tuin, maar brengt ook de geest van tropische pracht recht naar je voordeur.

Zintuiglijke Aroma’s met de Smaak en Geur van Panama

Verwen je zintuigen met een zintuiglijke reis met de smaak en geur van Panama. Deze soort pronkt met een organisch aroma, voornamelijk doordrenkt met tonen van citroen, vanille en wierook. In sommige fenotypen komt een zoetere profiel naar voren, met heerlijke aardbeiaroma’s die een laag complexiteit toevoegen aan de algehele ervaring. Stel je de heerlijke smaak voor die op je gehemelte danst en een zintuiglijke reis creëert die zowel bevredigend als uniek is. De complexe mix van smaken en geuren voegt een extra laag van verfijning toe aan Panama, waardoor het een must-try is voor degenen die op zoek zijn naar een gevarieerde en opwekkende cannabiservaring.

Verhef je Geest bij het Roken van Panama van Ace Seeds

Ervaar de opbeurende effecten van Panama, een 100% sativa-sensatie. Zonder invloed van indica biedt deze soort een pure sativa-ervaring, met de energieke en creatieve high die kenmerkend is voor de beste sativa-soorten. Roken van Panama is als het maken van een reis naar de tropen, met een cerebrale en opbeurende ervaring. Verhef je geest en omarm de stimulerende effecten van deze unieke sativa-soort, nu verkrijgbaar bij Holland’s High.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden, 10 zaden

Cannabis Soort: No selection

Gefeminiseerd, Regulier

THC: No selection

21%

CBD: No selection

0%

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Bloeitijd: No selection

9 – 12 weken

Genetische achtergrond: No selection

Hybrid between 3 panamanian sativa strains

Indica/Sativa: No selection

100 % Sativa

Effect: No selection

Krachtig, Langdurig, psychedelisch

Smaak: No selection

Aardbei, Citroen, Vanille

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Panama” te beoordelen