Thai  

35.0065.00

Maak kennis met de Thai, een fantastische wietsoort van Ace Seeds, nu verkrijgbaar bij Holland’s High. Van kleine zaadjes tot prachtige toppen, duurt het ongeveer 12-16 weken voordat Thai uitgroeit tot een prachtige plant. Met haar elegante verschijning en unieke eigenschappen is ze geschikt voor zowel nieuwe als ervaren kwekers. Maak je klaar voor een heerlijke reis met Thai, die frisheid, zoete tonen en opbeurende vibes toevoegt aan jouw cannabiservaring. Ontdek de vreugde van Thai bij Holland’s High vandaag!

Florerende Elegantie van de Thai Standaard Soort van Ace Seeds

Stap in een reis van groei en vitaliteit met de Thai Standaard Soort van Ace Seeds, nu verkrijgbaar bij Holland’s High. Het kweken van zaadjes tot toppen duurt ongeveer 12-16 weken voor deze sterke soort om haar volledige potentieel te bereiken. Met een elegante gestalte en kenmerkende eigenschappen is de Thai-soort geschikt voor zowel beginnende als ervaren kwekers. Duik in de wereld van de Thaise cannabis teelt, waar veerkracht en schoonheid samenkomen om je een plant te brengen die echt opvalt in jouw tuin.

De Bloeiende Schoonheid van de Thai Standaard Soort van Ace Seeds

Aanschouw de prachtige schoonheid van de Thai Standaard Soort, een bloemrijk meesterwerk van Ace Seeds nu verkrijgbaar bij Holland’s High. Tijdens haar bloeiperiode van 12-16 weken transformeert de plant in een visueel spektakel, versierd met delicate bloemen en weelderige toppen. Naarmate de oogst nadert, toont de Thai-soort haar unieke uiterlijk en belooft een overvloedige opbrengst. Met een bloem die betovert en een oogst die bevredigt, is de Thai Standaard Soort een must-have voor degenen die de kunst van cannabis teelt waarderen.

Een Symfonie van Smaak van de Thai Standaard Soort

Verwen je zintuigen in een symfonie van smaken en geuren met de Thai Standaard Soort, exclusief bij Holland’s High. Deze soort biedt een fris en verkwikkend smaakprofiel met hints van citroen-limoen, hout, kruiden, zoetheid, romigheid, en een geparfumeerde, bloemige en muskusachtige ondertoon. Stel je voor hoe de heerlijke geur de lucht vult terwijl je geniet van de diverse en gelaagde smaakervaring. Thai Standaard Soort neemt je smaakpapillen mee op een reis en biedt een zintuiglijke verrukking die het onderscheidt van de rest.

Verhoog je stemming met het Roken van Thai Standaard

Ervaar een euforische reis met de Thai Standaard Soort, een 100% sativa meesterwerk van Ace Seeds, verkrijgbaar bij Holland’s High. Zonder invloed van indica biedt deze soort een pure sativa ervaring en brengt opbeurende effecten om je stemming te verheffen. Dompel jezelf onder in de verkwikkende en energieke effecten van Thai, perfect voor degenen die op zoek zijn naar een rookervaring overdag die creativiteit en positieve vibes stimuleert. Laat Thai Standaard Soort je meenemen op een reis van pure sativa zaligheid, alleen bij Holland’s High.

Extra informatie

Zaden: No selection

5 zaden, 10 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

15%

CBD: No selection

0%

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld, Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld, Hoog

Bloeitijd: No selection

12-16 weken

Genetische achtergrond: No selection

Sativas uit Chiang Mai, in noordwest Thailand

Indica/Sativa: No selection

100 % Sativa

Effect: No selection

Energie, Euforisch, psychedelisch, Plezant, Positief

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Thai  ” te beoordelen