Wedding Cake Auto

12.0078.00

Wedding Cake Auto is het streven van Barney’s Farm om krachtige genetica te introduceren in de wereld van autoflowering cannabis. Ze heeft het merendeel van haar eigenschappen geërfd van de ouderlijke soort Wedding Cake (een afstammeling van Cherri Pie en Girl Scout Cookies). De kwekers hebben BF Super Auto aan het mengsel toegevoegd om de autoflowering versie te creëren met een ongelooflijk smakelijk terpenenprofiel en een hoog THC-gehalte. Bestel vandaag nog je zaden in de webshop van Holland’s High!

Wedding Cake Auto: Het Beste van Twee Werelden

Voor liefhebbers van hybride soorten is Wedding Cake Auto een geschenk uit de hemel. Ze is perfect voor smokers die verlangen naar het laten smelten van hun lichaam en het baden van hun geest in sereniteit. Als een Indica dominante cannabissoort zal ze een ontspannende fysieke high leveren, gekenmerkt door ontspannen spieren en een warmte die je hele lichaam omhult. Sativa genetica zullen zich laten zien door het leveren van een gelukzalige euforie. Ze is gemakkelijk te kweken en zal groeien met weinig aandacht, en de kweker te belonen met een overvloedige oogst.

Rookrapport van Wedding Cake Auto

Wedding Cake Auto is een Indica dominante soort die een ontspannende lichamelijke high en een opwekkende mentale high biedt, wat zorgt voor een gebalanceerde rookervaring. Ze is een krachtige soort met 25% THC-gehalte, wat zorgt voor een snelle mix van de beste eigenschappen van Indica en Sativa genetica. Hoewel het dominante effect de fysieke high is, zal de soort aanvankelijk ook een herkenbare euforie geven.

Je zult je gelukkig gaan voelen terwijl je geest alle negatieve gedachten loslaat en je opbeurt in het proces. De lichamelijke high komt kort daarna om je spieren te ontspannen en je in de stemming te brengen om te gaan zitten en van de rook te genieten. Het zal voelen alsof je hete thee hebt gedronken en warmte je hele lichaam heeft omhuld. De effecten zijn perfect voor mensen die pijn ervaren, aangezien het roken je spieren verdooft. Rook haar ’s avonds om je zenuwen te kalmeren en een lange dag af te sluiten. Bij grotere hoeveelheden kan de soort slaap opwekken.

Uiterlijk, Geur en Smaak van Wedding Cake Auto

Wedding Cake Auto zal kort groeien, in herinnering aan Indica planten. Ze zal verschillende zijtakken hebben die haar bossig maken. Ze zal meerdere toppen hebben met dichte trichoomlagen met prachtige tinten paars en groen. De overvloedige aanwezigheid van hars laat haar kracht zien, samen met de rijke smaak en aroma van terpenen van zomerbessen en fruitige geuren.

Kweekrapport van Wedding Cake Auto

Wedding Cake Auto is een snelle en robuuste plant die goed zal gedijen in verschillende omstandigheden. Ze is gemakkelijk voor de kweker en zal korte hoogtes bereiken die ideaal zijn voor binnenteelt. Buiten zal ze hoger groeien, maar kan worden getemd door toppen en andere trainingsmethoden.

Wat je kunt verwachten:

70 tot 75 dagen bloeitijd Binnenteelt hoogtes van 90 cm Buitenteelt hoogtes van 110 cm Opbrengst binnen van 500 gram per vierkante meter Oogst buiten tot 750 gram per vierkante meter Ervaar het witte kristallen wonder van Wedding Cake Auto.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden, 10 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

25%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

500 – 700 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

500 – 750 g/plant

Bloeitijd: No selection

10 – 11 weken

Genetische achtergrond: No selection

Wedding Cake x BF Super Auto #1

Effect: No selection

Blij, Euforisch, Ontspannend

Smaak: No selection

Berries, Fruitig, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wedding Cake Auto” te beoordelen