Lemon Ice

20.0030.00

Lemon Ice is uniek in zijn soort. Deze dame is één van de weinige cannabissoorten die je niet enkel een opgewekt maar ook een verfrist gevoel geeft, terwijl de smaak en groei-eigenschappen van topklasse zijn. Deze soort bevat de genetica van twee compatibele cannabissoorten waarvan het resultaat een zoete en motiverende soort is. Lemon Ice is het perfecte wietje om overdag te gebruiken en voor creatieve momenten. Koop Lemon Ice wietzaden van Amsterdam Genetics online bij HollandsHigh!

De veredelaars van Amsterdam Genetics kozen twee ongelooflijke soorten in hun zoektocht om Lemon Ice te maken. Ze kozen voor Lemon Haze, die onmiskenbaar beroemd werd om haar heerlijke citrussmaak en het minder bekende Ice die de verfrissing met zich meebracht. Dat laatste geeft een geweldige, plezierige positieve en motiverende sfeer. Ze is een door Sativa gedomineerde soort met 60% Sativa-genetica en 40% Indica-genetica.

Hoe groeit de Lemon Ice?

Lemon Ice heeft als Sativa-dominante soort de kracht van elke andere Sativa-soort. Ze zal snel groeien en zal niet veel aandacht vragen van haar teler. Deze soort kan het zowel binnen als buiten goed doen als je voorziet in de vereisten die deze dame stelt; voldoende water, voedingsstoffen en licht, aangezien het een fotosynthese plant is.
Als ze als kamerplant wordt gekweekt, zal ze een hoogte bereiken van ongeveer 120 tot 150 meter en je belonen met een opbrengst van 400 tot 500 gram per vierkante meter. Als buitenplant zal deze grote dame zo’n 200 tot 300 Centimeter hoog worden en zo’n 400 tot 500 gram per plant opleveren.

Bloeitijd en Kenmerken

Gun haar een bloeiperiode van 7 tot 8 weken om volwassen te worden, ook al sta je te springen om te genieten van haar heerlijke bloemen. In oktober klaar is ze klaar voor de oogst en ga je overdonderd zijn door de super opbeurende en zoete geur van deze dame. Je hebt het verdiend!

Welke Smaken heeft de Lemon Ice?

Met haar hoge THC percentage dat aftikt op 21, kun je genieten van haar opbeurende en motiverende effecten maar ze zijn niet alles wat Lemon Ice geeft. Ze combineert een geweldige high met heerlijke citrus en skunky tonen om een ​​ongelooflijke geur te geven die perfect is om te verdampen.

Effecten die ik kan Verwachten

Het roken van Lemon Ice is een ervaring waar de meeste cannabisgebruikers naar hunkeren. Zoals haar naam zou doen vermoeden, geeft ze zowel het lichaam als de geest een stimulans. Telkens wanneer je haar gebruikt, zal je stemming de hoogte in gaan, ga je gemotiveerd raken en zal je zin om creatief bezig te zijn omhoog schieten. Ze overweldigt het lichaam niet, waardoor ze een ideale soort is om overdag te gebruiken.

Creatievelingen zoals schrijvers, schilders, zangers en anderen vinden haar creativiteit boost vooral nuttig tijdens het creëren van hun kunst. Gebruik haar om een ​​energieboost en motivatie te krijgen om de dag door te komen, of ’s avonds om te ontspannen.

De effecten van deze prachtige koningin bieden geneeskrachtige waarde voor gebruikers met verschillende aandoeningen. Het opbeurende en motiverende effect is nuttig voor mensen die te maken hebben met stress en depressie. Ze geeft de gebruiker een gevoel van eigenwaarde waardoor hij positief kan blijven. Bovendien staat ze bekend als een pijnstiller, waaronder chronische pijn. Plant deze schoonheid in je tuin en geniet van het hele spectrum op medisch gebied.

Extra informatie

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

22%

CBD: No selection

Laag

Hoogte binnen: No selection

120 – 150 cm

Hoogte buiten: No selection

200 – 300 cm

Bloeitijd: No selection

8 weken

Genetische achtergrond: No selection

Lemon Haze x Ice

Effect: No selection

Creatief, Verlichtend

Smaak: No selection

Citroen, Skunk, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lemon Ice” te beoordelen