Purple Punch

14.0091.00

Als je een liefhebber bent van Amerikaanse soorten, zul je verheugd zijn te weten dat Barney’s Farm er meer aan hun catalogus heeft toegevoegd. Ze is een bijna pure Indica met 90% Indica-genetica en levert een ontspannen en stressverlagende high. Ze is perfect voor discrete teelt omdat ze kort groeit en verbazingwekkend grote opbrengsten oplevert in een korte bloeiperiode. Ze zal een stevige klap leveren, aangevuld met een zoet aroma dat doet denken aan een bakkerij en smaken die lijken op appeltaart. Kweek haar in je kweekruimte of buiten en word beloond met krachtige toppen.

Purple Punch Een Krachtige en Heerlijke Indica

De enthousiaste kwekers van Barney’s Farm hebben met Purple Punch een schot in de roos geraakt. Ze besloten meer Amerikaanse genetica aan hun catalogus toe te voegen en kozen voor het beste van de Amerikaanse Westkust genetica. Ze hebben Larry OG en Granddaddy Purple samengevoegd om een opmerkelijke hybride te creëren met tal van indrukwekkende eigenschappen.

Rookverslag/Effecten van Purple Punch

Purple Punch is een bijna pure Indica die een verdovende lichamelijke high levert. De rook zal snel werken en enkele minuten na je eerste trek voel je de effecten al. Ze bevat een ongelooflijke 25% THC-gehalte dat zorgt voor haar intense lichamelijke high. De rook zal je het gevoel geven alsof je aan het rennen was en je spieren het begaven. Je spieren zullen ontspannen terwijl je uiterst comfortabel wordt, waar je ook zit. Het wordt aanbevolen om een comfortabele plek te vinden voordat je haar toppen aansteekt.

Bovendien staat Purple Punch bekend om meer voordelen voor de gebruiker, waaronder het verminderen van stress. Gebruikers melden zich verfrist te voelen, aangezien de geest alle stress en negatieve gedachten laat varen na het roken van Purple Punch. De ontspannende effecten van de soort maken haar ook perfect om slaap op te wekken bij rusteloze mensen die niet kunnen slapen. Ze is ideaal voor gebruik ’s avonds of wanneer je geen veeleisende taken voor de boeg hebt. Gebruik haar overdag met voorzichtigheid als dat nodig is.

Uiterlijk, Geur en Smaak van Purple Punch

Purple Punch groeit kort en heeft een gedrongen uiterlijk dat doet denken aan de Indica-plant. Ze zal er bossig uitzien dankzij haar talrijke zijtakken bezaaid met talloze grote, met hars bedekte toppen aan het einde van de bloeiperiode.

Ze trakteert de kweker op een ongelooflijk smaak en geurprofiel. Haar geur doet denken aan een bezoek aan je favoriete bakker, terwijl haar smaken je smaakpapillen verwennen met de smaak van appeltaart gebakken met kruidnagel. Ze is buitengewoon en zal je een ontspannen en stressvrij gevoel geven.

Kweekverslag van Purple Punch

Purple Punch groeit kort, waardoor ze ideaal is voor kwekers die discreet willen blijven. Ze zal niet veel eisen stellen, maar zal zowel binnen als buiten rijpen en ongelooflijke opbrengsten opleveren. Mogelijk moet je de plant ondersteuning bieden vanwege het gewicht van de toppen.

Wat je kunt verwachten:

  • 50 tot 60 dagen bloeitijd
  • Oogstmaand september
  • Binnenhoogte van 90 cm
  • Buitenhoogte van 150 cm
  • Binnenopbrengst van 600 tot 700 gram per vierkante meter
  • Buitenoogst van 1000 tot 2000 gram per plant

Als je op zoek bent naar een uitstekende Indica, zoek dan niet verder dan Purple Punch van Barney’s Farm.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden, 10 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

25%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Bloeitijd: No selection

7 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Granddaddy Purple x Larry OG

Effect: No selection

Blij, Munchies, Ontspannend

Smaak: No selection

Berries, Fruitig, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Purple Punch” te beoordelen