White Widow XXL Auto

14.0091.00

Ervaar het gemak en de uitmuntendheid van White Widow XXL Auto van Barney’s Farm, exclusief verkrijgbaar bij Holland’s High.

Verrijk je cannabiservaring met een variëteit die groei, schoonheid, smaak en effecten perfect in harmonie belichaamt. Bestel nu en begin aan een onvergetelijk avontuur met deze opmerkelijke zelfbloeiende dame.

Groei en Kenmerken

Ervaar cannabis teelt op zijn best met White Widow XXL Auto, een wonder van Barney’s Farm. Deze zelfbloeiende variëteit is een bewijs van gemak en kwaliteit. Kijk met verbazing toe hoe deze plant zich ontwikkelt van zaailing tot volwassenheid, met krachtige groei en veerkracht in elke fase. Haar diepgroene bladeren vullen de glinsterende trichomen aan die de plant bedekken, wat resulteert in een visueel meesterwerk dat haar potentie weerspiegelt. Met een gemiddelde hoogte van ongeveer 80-100 cm is deze variëteit perfect geschikt voor discrete binnenkweek of buiten tuinen.

Bloei en Uiterlijk van de White Widow XXL Auto

Bereid je voor om verbaasd te zijn door de snelle bloeicyclus van White Widow XXL Auto. Binnen slechts 75-80 dagen na ontkieming gaat deze variëteit over naar de bloeifase en toont haar schitterende bloemen. De toppen stralen een betoverende aura uit, omhuld door een deken van ijzige trichomen die het licht vangen en reflecteren. Naarmate de bloeifase vordert, groeien en rijpen de toppen, waardoor een genereuze opbrengst van hoogwaardige cannabis wordt geleverd.

Smaak en Geur van de White Widow XXL Auto

Verwen je zintuigen met de betoverende smaak en geur van White Widow XXL Auto. Deze variëteit verheugt het gehemelte met een harmonieuze mix van aardse en houtachtige ondertonen, aangevuld met subtiele tonen van citrus. Elke inhalatie onthult een symfonie van smaken die op je smaakpapillen dansen en je hunkeren naar meer. Het aromaprofiel is even betoverend, met een heerlijke mix van verse dennen en delicate bloemige accenten, wat een uitnodigende ambiance creëert bij elke trek.

Effecten bij het Roken

White Widow XXL Auto biedt een gebalanceerde en goed afgeronde ervaring, waarin het beste van sativa en indica genetica wordt gecombineerd. Met gemiddelde THC-gehaltes tussen 15% en 19%, levert deze variëteit een matige maar plezierige high die aan verschillende voorkeuren voldoet. De effecten beginnen met een zachte cerebrale opkikker, die creativiteit aanwakkert en de stemming verbetert. Naarmate de ervaring evolueert, omhult een rustgevende ontspanning het lichaam, waardoor je in een staat van kalmte komt.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden, 10 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

22%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst: No selection

500 g/m²

Hoogte: No selection

80/90 cm

Bloeitijd: No selection

10 – 11 weken

Genetische achtergrond: No selection

Brazilian x South Indian x BF Super Auto #1

Effect: No selection

Creatief, Energiek, Opbeurend, Sociaal

Smaak: No selection

Citrus, Skunk, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “White Widow XXL Auto” te beoordelen