White Widow XXL

14.0091.00

Verrijk je cannabis kweekavontuur met White Widow XXL van Barney’s Farm, nu verkrijgbaar bij Holland’s High.

Ontdek de magie van deze beroemde variëteit terwijl ze groeit, bloeit en haar effecten tot leven brengt, waardoor je een sterk gevoel van kwaliteit en vakmanschap achterlaat. Mis niet de kans om een van ’s werelds meest bekende variëteiten te koesteren en te genieten. Haal vandaag nog je White Widow XXL zaden en begin aan een gedenkwaardige verkenningstocht.

Groei en Kenmerken

Bekijk de verbazingwekkende reis van White Widow XXL, van een kleine zaadje tot een grote cannabisplant. Deze variëteit heeft een sterke en stevige groeipatroon, waardoor ze uitblinkt wanneer goed verzorgd. Haar sterke structuur leidt tot veel takken en weelderige bladeren in elke fase van haar groei. Of je nu een ervaren kweker bent of nieuw bent in het kweken van wiet, White Widow XXL is een lonende keuze, die je grote opbrengsten en consistente kwaliteit geeft.

Bloeien en Uiterlijk

Het meest opwindende deel van White Widow XXL is wanneer ze bloeit, wat meestal gebeurt na ongeveer 8-9 weken nadat de bladeren beginnen te groeien. Deze snelle bloeitijd betekent dat je niet te lang hoeft te wachten om haar met hars bedekte toppen in volle glorie te zien. Wanneer White Widow XXL begint te bloeien, toont ze haar prachtige bloemen bedekt met glinsterende trichomen. Deze kleine kristallen zijn het bewijs van haar uitstekende cannabinoïdengehalte en beloven een heerlijke ervaring die zowel visueel indrukwekkend als krachtig is.

Smaak en Geur van de White Widow XXL

Maak je klaar voor een unieke smaakreis met White Widow XXL. Haar smaak is een prachtige mix van aardse en houtachtige tonen, met een vleugje citrus en kruiden. Elke ademhaling brengt een mengeling van smaken naar je smaakpapillen, wat een werkelijk plezierige en meeslepende ervaring creëert. Terwijl je White Widow XXL proeft, zul je haar heerlijke geur opmerken een mix van frisse dennen en zachte bloemige tonen. De geur is zowel verfrissend als uitnodigend en zet het toneel voor een rooksessie die werkelijk uitzonderlijk is.

Effecten bij het roken van White Widow XXL

White Widow XXL is een fantastische combinatie van sativa en indica genetica, resulterend in een gebalanceerde en harmonieuze high. Met typisch THC-gehaltes tussen 18% en 22%, geeft deze variëteit je een sterke ervaring die je zintuigen versterkt zonder te overweldigend te zijn. Wanneer je White Widow XXL probeert, zul je eerst een golf van energie in je geest voelen, wat creativiteit en focus stimuleert. Dit opbeurende gevoel gaat dan over in een kalmerende ontspanning die je hele lichaam omhult, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel overdag als ’s nachts genot.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden, 10 zaden

Cannabis Zaden: No selection

Merk: No selection

THC: No selection

22%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst: No selection

650 g/m²

Hoogte: No selection

100/120 cm

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Genetische achtergrond: No selection

Brazilian x South Indian

Effect: No selection

Creatief, Energie, Opbeurend, Sociaal

Smaak: No selection

Dennen, Fruitig, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “White Widow XXL” te beoordelen