Auto Daiquiri Lime

15.9559.95

Deze soort is bedoeld voor kwekers die op zoek zijn naar extreem grote opbrengsten met snelle groei en overvloedige buds. Groot, snel en gemakkelijk, makkelijk genoeg voor een beginnende kweker. Auto Daiquiri Lime stamt af van originele Amerikaanse genetica van topkwaliteit met een fruitige zure smaak en een aangename up-high.

Groei de Auto Daiquiri Lime

Auto Daiquiri Lime is zowel binnen als buiten te kweken en heeft ongeveer 10 tot 11 weken nodig om te rijpen als ze in de meest gunstige omstandigheden geteeld wordt. De meer Sativa-dominante fenotypes kunnen 12 tot 13 weken nodig hebben om oogstklaar te zijn. Bij buitenkweek kun je het beste uitgaan van 13 tot 15 weken indien je in een gematigd klimaat woont. In een zonnig en droog klimaat kan je ze oogsten in 11-12 weken. Deze autoflower heeft meer tijd nodig om te gaan bloeien dan de meeste andere autoflowers in onze collectie. Je mag toch rekenen op zes tot negen weken, afhankelijk van de omstandigheden.

De plant wordt best groot en de internode-afstand is kort tot gemiddeld. Met haar hoogte kun je wel stellen dat ze één van de grootste autoflowers die je vandaag kunt vinden.

Bloei tijd Auto Daiquiri Lime

Het is één van de grootste autoflowers in onze collectie en wordt gemiddeld tussen de 75 tot 100 cm hoog, mits je ze in een grote pot van minstens 20, of nog beter 30 liter plant en zorgt voor voldoende licht. Er bestaan ook een aantal fenotypes die hoger en breder groeien en echte monsters kunnen worden. Planten van 125 tot 150 cm zijn geen uitzondering maar deze types hebben meestal nog 2 weken meer nodig om volledig af te rijpen

Smaak van de Auto Daiquiri Lime

Auto Daiquiri Lime staat bekend om haar citrus-dominante terpeenprofiel met voornamelijk geuren van citrusfruit met frisse ondertonen van citroen, limoen en sinaasappel. De meeste fenotypes hebben ook tonen van diesel en benzine, wat deze USA autoflower uitzonderlijk en heerlijk maakt!
Wat de smaak betreft is ze vooral aan de frisse/fruitige kant, wat tijdens het blowen wel eens kan zorgen voor wat gekriebel in de keel. De toppen die zijn gevuld met een dikke laag kleverige hars ruiken zowel tijdens de bloeifase als na het drogen vrij pittig en hebben een sterke doordringende geur.

Effecten van Auto Daiquiri Lime

Auto Daiquiri Lime is een Sativa-dominante autoflower die een zeer aangename, energieke en krachtige up-high geeft. Het is zeker geen soort waarvan je op de bank blijft liggen! De high slaat snel toe, blijft lang hangen en is de perfecte soort voor wie op zoek is naar een opbeurend effect. Ze heeft een sterke high in het hoofd met vooral energieke en euforische effecten. De betere soort om overdag of ’s avonds te roken als lekker wilt relaxen maar nog geen zin hebt om naar bed te gaan.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 7 Zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

Hoog

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

400 – 450 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

70 – 240 g/plant

Indica/Sativa: No selection

Sativa 75% Indica 25%

Effect: No selection

Energiek, Euforisch, Uplifting

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Auto Daiquiri Lime” te beoordelen