Auto Critical Orange Punch

8.9534.95

Auto Critical Orange Punch is een bijzondere en unieke autoflower. Er zijn niet zoveel autoflowers op de markt die eender welke kweker van een gigantische opbrengst kunnen voorzien als deze dame. Het gemak waarmee ze groeit, in combinatie met haar uitstekende, volle toppen maken dit een geliefde plant in de cannabis-gemeenschap van autoflowers.

Groeiperiode van Auto Critical Orange Punch

Deze soort groeit vrij snel tijdens de eerste vijf tot zeven weken van haar levenscyclus. Ze krijgt sterke takken die lange bloemen dragen. Tijdens de bloeitijd een lengte halen van 30 tot 50 cm is geen uitzondering. Ze is om de juiste redenen geclassificeerd als een XXL autoflower! Tegen het einde van de bloeifase kunnen de dikste takken met de zwaarste bloemen wat ondersteuning gebruiken. Tegen de 9e tot 10e week zullen de toppen zo zwaar worden dat de takken kunnen bezwijken onder het gewicht.
De bloemen worden echte “cola’s” (knoppen zo dik als colablikjes en in het beste geval zo dik als colaflesjes) en hebben een gunstige bloem-bladverhouding. Ze wordt meestal iets groter dan de gemiddelde autoflower, zelfs al kweek je ze in iets minder optimale omstandigheden. Voor een goede oogst zijn meestal maar enkele planten per m² nodig.

Bloeitijd van Auto Critical Orange Punch

Deze autoflowering zaden groeien van zaadje tot oogst in ongeveer 75 dagen en zijn gemakkelijk te kweken. Ze houdt van 20 uur licht per dag en brengt echte gigantische opbrengsten voort. Doorgaans bereikt de plant binnenshuis een hoogte van 70 tot 100cm.
Buiten kan Auto Critical Orange Punch ongeveer 85-90 dagen nodig hebben van zaadje tot oogst. Ze doet het ook goed in een buitenkweek, maar houd er rekening mee dat aan het einde van de bloeifase de planten het liefst zo droog mogelijk staan. Een afdak is dus geen extravagante luxe. Ze doet het ook goed in een kas, indien je voldoende ventileert.

Smaak van Auto Critical Orange Punch

Haar genetische achtergrond zorgt voor een uitgesproken citrus aroma en smaakprofiel en ruiken erg fruitig en zoet. Citrus, sinaasappel en zoete mandarijnen zijn de meest herkenbare geuren en smaken die je in deze THC-rijke autoflower zult ontdekken. Sommige planten kunnen ook aardse en dennenachtige tinten hebben, maar deze smaken zijn meestal minder dominant. Bij het inademen zul je vooral citrusfruit, sinaasappel en citroen proeven. Daarnaast krijg je een meer aardse hasjsmaak, wat de totale rookervaring ontegensprekelijk uniek maakt.

Effecten van Auto Critical Orange Punch

Deze hybride autoflower heeft een high die krachtig en euforische te noemen is maar wel uiterst aangenaam. De high houdt meestal lang aan, zelfs enkele uren! Het eerste euforische effect geeft je energie en stimuleert je creativiteit. Dit kan je zeker van pas komen als je graag creatief bezig bent.
Dit is geen soort waarvan je niet meer van de bank af komt. De high heeft een ontspannende werking, bij sommige planten iets meer uitgesproken dan bij anderen.

Extra informatie

THC: No selection

17%

CBD: No selection

0,1%

Opbrengst Binnen: No selection

450-550 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

25 – 100g / plant

Indica/Sativa: No selection

Hybrid

Effect: No selection

Creatief, Euforisch

Merk: No selection

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Auto Critical Orange Punch” te beoordelen