Auto Ultimate

15.9559.95

Auto Ultimate is de ideale soort voor thuiskwekers of professionele kwekers die op zoek zijn naar een gemakkelijke, robuuste autoflower met een fantastische opbrengst. Deze autoflower staat ook bekend om haar goede kwaliteit, die niet onderdoet voor een sterke klassieke fotoperiode variëteit. Af en toe kunnen planten 15-20 zware, lange bloemen krijgen en honderden grammen per plant opleveren, zowel binnen als buiten.

Groei van de Auto Ultimate

Deze zeer robuuste plant heeft een ongeziene groeikracht die zich zowel in de hoogte als in de breedte manifesteert. Ze groeit met grote zijtakken die dezelfde grote bloemen kunnen dragen als de hoofdtop. Doe je het goed met deze dame, dan ga je ga je merken dat deze dame je meer toppen schenkt dan je potten aankunnen. Een ideale autoflower soort, ook voor beginnende kwekers. Ze is vooral zo makkelijk te kweken omdat ze het zelf niet zo nauw neemt met voeding, temperaturen en water en dus weinig verzorging nodig heeft.

Bloei van de Auto Ultimate

Auto Ultimate heeft gemiddeld zo’n 12 weken nodig om van zaadje tot oogst uit te groeien. Omdat ze de dikste en zwaarste toppen geeft, raden we je aan om haar een paar weken extra de tijd te geven zodat ze volledig kan rijpen. Deze soort kan, zoals men dit noemt in vakjargon, een tweede internodebloei krijgen. Dit wil zeggen dat er zich nieuwe “vossenstaarten” vormen op de reeds aanwezige bloemen, vandaar de weken extra tijd.
Deze super autoflowers hebben meestal de hoogste opbrengst. De planten groeien uit tot een gemiddelde hoogte van zo’n 1-1,5m maar, in uitzonderlijke gevallen en met veel liefde kunnen ze zelfs nog groter worden.
Auto Ultimate geeft de hoogste opbrengst die we ooit hebben gezien bij een autoflower. Behandel je deze dame goed, dan kan ze je gemakkelijk meer dan 600g m2 schenken. In de handen van geoefende telers zijn opbrengsten tot wel 1000g per m2 niet ondenkbaar!

Smaak van de Auto Ultimate

Auto Ultimate heeft een stevig aroma dat vooral ruikt naar citrusfruit en limoen. Eens de bloeifase in volle gang is, kun je ook meer zoete en aardse tonen te ontdekken. Na het drogen van de bloemen en een goede uitharding komt het citrusaroma nog meer naar boven en ruiken de toppen heel erg naar citroen met een muskusachtige ondertoon.
Je kunt de smaak het beste te vergelijken met klassiekers als Lemon Haze en Lemon Skunk maar, toch net dat tikkeltje anders. Zelfs een subtiele hint van koffie is niet uitgesloten. De monsterlijk grote toppen hebben een aroma dat je terug katapulteert naar de vroegere coffeeshops in Amsterdam.

Effecten van de Auto Ultimate

Auto Ultimate is een variëteit die rijk is aan THC en geeft een aangename, euforische feel-good high ervaring. Ze is ook zeer geschikt voor mensen met angststoornissen. Over het algemeen geeft ze een heldere high die cerebraal is en energie opwekt. Indien je er meer van rookt zorgt deze dame voor een kalmerend effect, een sterke eetlust en uiteindelijk een goede nachtrust.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 7 Zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

Hoog

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

70 – 130 g/plant

Opbrengst Buiten: No selection

80 – 130 g/plant

Indica/Sativa: No selection

Indica

Effect: No selection

Blij, Euforisch

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Auto Ultimate” te beoordelen