Auto White Widow

15.9559.95

Auto White Widow zit bovenaan in de lijst van Dutch Passion’s topfavoriete soorten. Ze is perfect geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige gemakkelijk te kweken plant die hoge opbrengsten geeft. Dit is de originele White Widow maar dan in autoflowering vorm.
De manier waarop ze groeit, haar compacte formaat, het uitzicht van de toppen, haar heerlijke geur, de vette toppen en tot slot, de extreem aanwezige harslaag vol trichomen zijn redenen genoeg om van deze dame te houden!

Het groeien van white wodow

Auto White Widow is een compacte Indica dominante hybride autoflower die zeer snel groeit en ongeveer 60 tot 100 cm hoog wordt.
Ze is in 70 tot 75 dagen na het ontkiemen klaar om geoogst te worden. Ze laat zich ook heel gemakkelijk buiten kweken, en heeft daar ongeveer 85 tot 90 dagen nodig om volwassen te worden.
In de loop van de weken na het starten van de bloeiperiode, groeit en bloeit ze tegelijkertijd. Na 5 tot 6 weken is ze volgroeid en zal ze zich focussen op haar prachtige talrijke bloemen.

Hoelang duurt het voor de White widow om uit te bloeien?

Deze variëteit levert snelle en hoge opbrengsten. Ben je ervaren met het binnen kweken dan kun je meer dan 200gr per plant verwachten, vooral als ze op hydrocultuur worden gekweekt. Ook kokos of aarde vindt ze fijn en zal je opbrengsten geven van zo’n 75 tot 100g, zelfs al heb je nog geen enkele ervaring.

Zet je de plantjes buiten, dan mag je je verwachten aan ongeveer 50 tot 150 gr per plant. Uiteraard spelen hier het klimaat, het aantal zonuren per dag en de luchtvochtigheid hierin een belangrijke rol. Je kunt de ontkiemings- en voorgroeiperiode binnen beginnen en een 24/0 of 20/4 lichtschema aanhoudt en tijdens de eerste 2 weken. Wanneer ze dan midden tot eind mei beginnen te ontkiemen, kun je de planten in juni naar buiten verhuizen en kun je oogsten in augustus.

Smaak van Auto White Widow

Wel even opletten als je ongemerkt wilt kweken want deze autoflower geeft een sterke geur af gedurende de hele groeicyclus. Haar fruitige, romige en frisse geur wordt na het drogen en uitharden van de bloemen alleen maar sterker.
Haar zoete karakter heeft ze van citroen, vanille en grapefruit en is zoet maar toch ook wel pittig. De volledig witte bloemen zijn bedekt met een dik deken van trichomen. Het mag je niet verbazen dat Dutch Passion jaarlijks tal van terugkerende klanten heeft voor deze prachtige dame.

Effecten van Auto White Widow

Auto White Widow geeft een gebalanceerde en aangename high met de alom gekende White Widow-geur en -smaak uit de jaren 80 en 90. Ze geeft een zeer krachtige high die aanvankelijk een opbeurend effect zal hebben maar die wordt gevolgd door een flinke, fysieke stone die enkele uren blijft hangen. Het geeft je een aangename head-high die zorgt voor een euforische en creatieve bui. Voor sommigen kan de high ook een sterk knock-out effect hebben die veel heeft van een “couch-lock” waardoor je de hele avond door heerlijk kunt ontspannen op de bank. Het is een prima mix tussen een mentaal als een fysiek effect.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 7 Zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

Hoog

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

30 – 60 g/plant

Opbrengst Buiten: No selection

40 – 70 g/plant

Indica/Sativa: No selection

Indica

Effect: No selection

Ontspanning, Uplifting

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Auto White Widow” te beoordelen