Auto Xtreme

15.9559.95

Auto Xtreme® is sterker, geeft een stevige high, beloont je meer met haar opbrengst en smaakt lekkerder dan elke andere Haze autoflower die je momenteel op de markt kunt vinden. De planten groeen hoger dan gemiddeld en worden wel tot 1,5 meter hoog. Een betere autoflowering soort ga je moeilijk kunnen vinden!

Groeien van Auto Xtreme

De toppen van deze dame zitten vol hars en zijn bedekt met een vette laag trichomen. De bloemen, zelfs de onderste, krijgen een Sativa uiterlijke met compacte toppen die niet gaan pluizen en hiervoor is de indica-genetica verantwoordelijk.
Kweek je ze op natuurlijke wijze ga je een prachtige volle kerstboomstructuur zien die ook in een SOG kan worden gekweekt, maar beter is de SCROG of de natuurlijke manier.
Beginnende en ervaren kwekers die op zoek zijn naar grote oogsten van een autoflower zullen blij zijn met deze soort. Binnen schenkt deze dame je ongeveer 500 gr per m². In de handen van gevorderden brengt ze wellicht meer dan 600 gr per m2 voort. Solitaire planten gaan van gemiddeld 50 tot 100gr per plant schenken aan beginners, tot een paar honderd gram aan een expert.

Bloei periode van Auto Xtreme

De bloeitijd van de Auto Xtreme gaat tamelijk snel vooruit want zeg nu zelf, 11 tot 12 weken, en dat voor een Sativa, dat is snel! Ongeveer 80 dagen na het ontkiemen is Auto Xtreme® klaar voor de oogst. Ok, misschien is het wel een beetje langer dan wat je gewend bent van een soort die indica-dominant is maar de extra weekjes zijn absoluut het wachten waard! Haar lengte kan variëren van 0,75 m tot 1,5 m, al naargelang de omstandigheden waarin ze groeit. Deze autoflower is geschikt voor binnen en doet het ook uitstekend buiten of in een kas. Ze is robuust, redelijk bestand tegen slecht weer maar buiten kweek je haar het best tijdens de 3 warmste zomermaanden.

Smaak van Auto Xtreme cannabis

Een absolute aanrader voor wie houdt van een sterke Haze aroma en smaak. De geur lijkt erg op Silver Haze, Mexican Haze en Super Silver Haze met k ruidige tonen van limoen en menthol. Ook haar aroma is zeer krachtig en doordringend. Tijdens de bloei zal het klassieke Haze-aroma domineren maar dan met fruitige tonen van citrus, scherpe munt en bloemige skunk. De smaak is een meer subtiele kruidige Skunk met zure citrustonen die voelbaar zijn in alle soorten fenotypes.

Effecten van Auto Xtreme cannabis

Deze toppen zijn heel sterk vergelijkbaar met de traditionele fotoperiode Haze soort. Ze geeft je een sterke en mentale head-high waarbij je duidelijke Haze-invloeden zult ervaren. De high is sterk en Sativa-achtig en zeer aanwezig! Ze slaat snel toe en is echt geen watje want reeds na een paar trekjes van je joint zul je het effect al duidelijk voelen. Deze dame gaat je echt niet op de bank duwen maar geeft je een echte opbeurende en energieke Sativa high. Krachtiger dan normaal dat wel, maar het is dan ook een hardnekkige dame die je niet snel los laat. Je kunt haar zowel dag als ’s nachts gebruiken, dat laatste vooral als je er meer van rookt.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 7 Zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

8 – 15%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

450 – 500 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

100 – 175 g/plant

Indica/Sativa: No selection

Sativa

Effect: No selection

Energiek, Opbeurend, Sterk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Auto Xtreme” te beoordelen