Purple Punch Autoflower

13.0099.00

Ben je op zoek naar een buitengewone cannabissoort die gemak, smaak en kracht combineert? Zoek niet verder! probeer de Purple Punch Auto van 420 Fast Buds, een voortreffelijk autoflowering meesterwerk nu verkrijgbaar bij Holland’s High.

Mis de kans niet om je cannabiservaring naar een hoger niveau te tillen met Purple Punch Auto van 420 Fast Buds. bekijk deze buitengewone soort bij Holland’s High, jouw bestemming voor cannabiszaden van topkwaliteit. Omarm de kracht van autoflowering gelukzaligheid en begin aan een reis van smaak, potentie, gemak en pure smaak!

Ervaar het aromatische genot van de Purple Punch Auto

Purple Punch Auto prikkelt de zintuigen met zijn boeiende aromatische symfonie. Een zoete mix van weelderige bessen en druiventonen vult de lucht en zorgt ervoor dat elke geur een heerlijke reis is. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring die je doet verlangen naar meer van deze uitzonderlijke soort.

Kracht als geen ander

Geniet van een krachtig THC-profiel met Purple Punch Auto. De uitgebalanceerde genen van deze soort zorgen voor een krachtige high, die euforie en ontspanning in perfecte harmonie combineert. Of je nu op zoek bent naar creatieve inspiratie of wilt ontspannen na een lange dag, Purple Punch Auto heeft het antwoord.

Groei met gemak en vertrouwen

Purple Punch Auto is de droom van elke kweker, omarm de eenvoud van kweken met zijn autoflowering genetica, geschikt voor alle ervaringsniveaus. Verwacht indrukwekkende opbrengsten in een korte periode, of je nu binnen of buiten kweekt. Kweek je wiet met gemak en vertrouwen!

Ervaar de hemelse smaak van de Purple Punch Auto

Bereid je smaakpapillen voor op een hemelse reis met Purple Punch Auto! Deze buitengewone soort verrukt niet alleen met haar verleidelijke aroma, maar pronkt ook met een smaakprofiel dat ronduit goddelijk is. Als je je eerste hijs neemt, wees dan klaar om te genieten van de rijke en zoete bessentonen, geaccentueerd door hints van verrukkelijke druiven. Elke inademing brengt je naar een wereld van allerlei heerlijke smaken, waardoor je meer van dit verrukkelijke genot verlangt. Purple Punch Auto van 420 Fast Buds zal zeker indruk maken op je zintuigen en je rooksessies naar een nieuw niveau tillen.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

24%

CBD: No selection

0,1%

Opbrengst Binnen: No selection

450 – 600 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

60 – 200 g/plant

Bloeitijd: No selection

9 weken

Oogstmaand: No selection

eind September

Genetische achtergrond: No selection

Purple Punch Auto

Indica/Sativa: No selection

Sativa 15% Indica 85%

Effect: No selection

Fysiek ontspannend, Rustgevend, Geluk

Smaak: No selection

Bosbes, Kersen, Pittig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Purple Punch Autoflower” te beoordelen