Aanbieding!

Strawberry Pie Auto

9.7574.25

-25%

Strawberry Pie Auto is de perfecte mix van alles waar een cannabisgebruiker naar verlangt. Wat je ook nodig hebt, deze soort zal je er zeker van voorzien. Ze levert een sterke stoot, ondersteund door een ongelooflijk THC gehalte van 26%, terwijl ze aan het einde van de bloei een buitengewone hoeveelheid trichomen produceert. Commerciële kwekers zullen in minder dan 10 weken zeer tevreden zijn over haar grote opbrengsten, terwijl Indica-liefhebbers worden getrakteerd op ongelooflijke melanges van smaken. Bestel vandaag nog uw zaden!

Om de ongelooflijke Strawberry Pie Auto te creëren, hoefden kwekers van gefeminiseerde wietzaadjes kwekers bij FAstBuds niet ver te zoeken. Ze hebben de originele Strawberry Pie genomen en deze gehybridiseerd met fijn afgestemde ruderalis-genetica. Het resultaat is dezelfde smaakprofielen van de originele soort maar met autoflowering eigenschappen die veel meer te bieden hebben in alle aspecten, hoge opbrengsten in korte tijd en hoge potentie, ondersteund door een zeer hoog THC-niveau.

Hoe groeit de Strawberry Pie Auto?

Strawberry Pie Auto is ideaal voor zowel nieuwe als ervaren kwekers. Haar bossige karakter vereist wat LST werk of lichte ontbladering om het lichtbereik voor alle toppen mogelijk te maken. Ze zal lichte voeding en correcte pH-waarden nodig hebben om de groei te verbeteren. Vergeet niet om haar in de laatste bloeiweken goed te spoelen om haar kleuren meer te laten uitkomen.
Zowel binnen als buiten zal de plant tot een hoogte reiken van 60 tot 100 cm. Binnen kun je je verwachten aan een opbrengst van 400 tot 500 gram per vierkante meter. Ben je een buitenteler en staan je plantjes in de volle grond, dan kun je rekenen op 70 tot 160 gram per plant.

Bloeitijd en kenmerken

Strawberry Pie Auto zal de typische Indica-vorm krijgen tijdens haar groei. Ze zal een hoofdcola hebben met een grote dikke waaier aan bladeren en zal, ondanks de hoogte, een compact uiterlijk hebben met mooie toppen op de zijtakken. De toppen zullen groen en roze zijn en helemaal bedekt met trichomen. Lange oranje dunne haartjes verstrengelen zich in de knoppen en vormen een aanvulling op de rode, gele en paarse bladeren die uit de toppen komen. Na een bloeiduur van 8 tot 9 weken kun je je dame gaan oogsten en haar bloemen te drogen hangen.

Smaak en Geur van de Strawberry Pie Auto

Bij het roken van deze prachtige toppen ruik je de geur van skunk en rijpe aardbei. Het heeft een mix van fruit, koekjesdeeg en room met een ondertoon van diesel. Deze blend levert heerlijke smaken van rode bessen en gas bij het inademen en laat een nasmaak van kaneel, dennen en kruiden achter bij het uitademen.

Effecten na het roken

Strawberry Pie Auto vertegenwoordigt de elite onder de autoflowering genetica. Als een naar Indica neigende cannabissoort, levert ze milde, goed afgeronde Indica-effecten. Je mag een ontspannende lichamelijke high verwachten die je niet te veel verdooft of op de bank vast pint. Een paar trekjes van deze dame en je creativiteit zal toenemen naarmate je focus scherper wordt. Ze zal je ontspannen op een manier die je nog nooit eerder hebt gevoeld zonder dat je te loom bent om iets te ondernemen en laat het je niet verbazen als je zelfs zin zou krijgen in een lange wandeling door de natuur.

Strawberry Pie Auto is een perfecte soort om ’s middags te gebruiken of wanneer je even alleen wilt zijn. Je kunt die serie inhalen die je de afgelopen week hebt gemist of, nog beter, jezelf verwennen met een goed boek. De concentratie die de rook geeft is perfect voor dergelijke activiteiten. Het kan ook ’s nachts in grotere hoeveelheden worden gebruikt om je te helpen ontspannen en makkelijk in slaap te komen.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

26%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

60 – 100 cm

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Onbekend

Smaak: No selection

Aardbei, Koekjes, Snoep

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Strawberry Pie Auto” te beoordelen