Ztrawberriez Auto

13.0099.00

Ga op een buitengewone reis met Ztrawberriez Auto, een buitengewone autoflowering soort van 420 Fast Buds, nu verkrijgbaar bij Holland’s High.

Met zijn uitzonderlijke groeikenmerken en indrukwekkende opbrengsten belooft de Ztrawberriez Auto een lonende kweekervaring voor telers van alle niveaus. Dompel je zintuigen onder in de verleidelijke symfonie van zoete aardbeien en tonen van tropisch fruit, terwijl elke inademing een wereld van smaak en aroma onthult. Ervaar de magie van een zalige high die euforie en ontspanning combineert en je in een staat van pure tevredenheid achterlaat. Ontdek de betoverende en, indrukwekkende eigenschappen van Ztrawberriez Auto en til je rook-sessies naar nieuw niveau.

Groei en kenmerken van de magische Ztrawberriez Auto!

Deze soort vertoont uitstekende groeikenmerken, waardoor het een perfecte keuze is voor ervaren en nieuwe kwekers. Met haar autoflowering genetica gaat Ztrawberriez Auto van zaadje naar oogst in een snelle fase, waarbij minimale inspanning nodig is. Of je nu liever binnen of buiten kweekt, verwacht indrukwekkende opbrengsten van hoogwaardige toppen. Omarm de eenvoud en het gemak van kweken met deze fruitige verrukking, want Ztrawberriez Auto belooft een lonende en hoge oogst!

Bloei en uiterlijk van Ztrawberriez Auto

Maak je klaar om versteld te staan ​​van de betoverende schoonheid van Ztrawberriez Auto. Naarmate ze groeit, ontwikkelt deze soort verbluffend harsachtige toppen omringt door groene bladeren en mooie toppen. Het uiterlijk van de plant wordt nog charmanter gemaakt met mooie oranje stampers, die een vleugje allure aan het totaalbeeld toevoegen. Kijk hoe Ztrawberriez Auto na ongeveer 4 weken transformeert tot de bloeifase, met de harsachtige toppen sprankelend van de trichomen. Bewonder de elegantie en mooiheid van deze fascinerende soort die schittert als een juweel in elke cannabistuin.

Wat voor smaak en geur kan ik verwachten?

Trakteer je zintuigen op de heerlijke symfonie van smaak en geur met Ztrawberriez Auto. Deze soort is een waar genot voor smaakliefhebbers en biedt een heerlijke mix van zoete aardbeien en tonen van tropisch fruit. Elke hijs is een reis naar een wereld van fruitige goedheid, waardoor je naar meer verlangt. Het aroma is zeer betoverend, met de geur van rijpe aardbeien die de lucht om je heen vullen. Dompel jezelf onder in het zintuiglijke genot van Ztrawberriez Auto, een soort die je smaakpapillen meeneemt op avontuur.

Effecten na het roken van Ztrawberriez Auto

Wanneer het tijd is om te genieten van de vruchten van je kweek, levert Ztrawberriez Auto een soepele high die zowel opbeurend als ontspannend is. De effecten zijn perfect uitgebalanceerd, waardoor het ideaal is om te ontspannen na een lange dag of om creativiteit aan te wakkeren tijdens creatieve bezigheden. Deze soort is geschikt voor zowel doorgewinterde liefhebbers als nieuwkomers, dankzij het hoge THC-gehalte. Omarm de euforie en rust die je omhullen met elke trek van Ztrawberriez Auto, terwijl het je in een staat van tevredenheid en puur genot achterlaat. Ontdek de fascinerende effecten van deze fruitige verrukking en til je rookervaring naar nieuw level!

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

25%

CBD: No selection

0,1%

Opbrengst Binnen: No selection

450 – 600 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

50 – 250 g/plant

Bloeitijd: No selection

9 – 10 weken

Oogstmaand: No selection

September

Genetische achtergrond: No selection

Ztrawberriez Auto

Indica/Sativa: No selection

Sativa 60% Indica 40%

Effect: No selection

Focus, Motiverend, Opbeurend, Cerebraal

Smaak: No selection

Creme, Zoet, Bessen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ztrawberriez Auto” te beoordelen