Mimosa Automatic

10.0075.00

In de categorie van het geven van een verrukkelijke high, behoort Mimosa automatic tot de beste. Ze is moeilijk weg te leggen, aangezien haar citrussmaken je smaakpapillen overspoelen met een nooit eindigende zoetheid. De citrussmaak begeleidt een opbeurende high, perfect voor dagelijks gebruik. Meestal beloont ze haar telers met een substantiële opbrengst binnen een korte periode. Koop Mimosa Automatic Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh!

Mimosa Automatic is een product van één van de uitdagingen om smaakvolle topsoorten te krijgen. Haar veredelaars, Royal Queen Seeds, bedachten haar door Mimosa te mengen met de harsachtige Orangeade Auto. Het resultaat was een super smaakvolle soort gemaakt van 65% Sativa, 30% Indica en 5% ruderalis genetica. Deze mix laat niets over aan je fantasieën.

Het Kweken van Mimosa Automatic

Bij deze soort ligt de focus op het terpeenprofiel. Bij het kweken van Mimosa Automatic moet de kweker de perfecte grond kiezen om de terpenen te verrijken. De grond moet vol zitten met essentiële voedingsstoffen die haar in verschillende stadia zullen helpen met groeien.

Binnen kan ze 60 tot 150 cm hoog worden, wat betekent dat ze het goed kan doen in kleine ruimtes. Verwacht een opbrengst van 400 gram per vierkante meter. Buiten kan ze 80 tot 160 cm hoog worden, wat een opbrengst geeft van om en bij de 130 gram per plant.

Bloeitijd en Eigenschappen

De Mimosa Automatic heeft 7 tot 8 weken nodig om te bloeien, wat betekent dat ze een snelle dame is. Ze geeft aantrekkelijke kegelvormige toppen met een dichte laag witte trichomen. Sporen van paars, geërfd van Purple Punch, verschillen met de ijzigheid zodat de plant een aantrekkelijk uiterlijk heeft. De bladeren zijn bedekt met oranje stampers en wintergroene kelken die het uitstekend doen.

Smaak en Geur van Mimosa Automatic

De smaak en geur van deze soort zorgen ervoor dat mensen verliefd op haar worden. Het verklaart voor een heel groot stuk haar bekendheid. Mimosa Automatic is gezegend met een zoete citrus-achtige geur en smaak. Beide zijn doorgegeven van de ouderstammen Clementine. De aangename sinaasappel-, limoen- en citroentonen met dieselsporen maken haar smaak de perfecte soort voor rokers.

Effecten na het Roken of Vapen

Mimosa Automatic, een moderne autoflowering plant, is beladen met een hoge potentie en kwaliteit van de toppen die vergelijkbaar is met fotoperiode marihuanasoorten. Met een THC-gehalte van 21% zal deze dame je langzaam maar zeker overspoelen en een glimlach op je gezicht toveren. Hoewel het geluk dat het oplevert zeer goed gesorteerd is, kan overconsumptie je zwaar belasten. Net als een Mimosa-cocktail. Beginners wordt aangeraden kleine doses te proberen om te wegen hoe ze erop reageren.

Deze door Sativa gedomineerde soort heeft ook veel medische voordelen. Het is bekend dat het terpeenprofiel de gemoedstoestand van de gebruiker verbetert, terwijl sommige krachtige stressverlichters zijn. Ze wordt vooral gebruikt door personen die lijden aan angst, stress, ongemakken en PTSS. Het helpt bij gewrichtspijn, hoofd- en spierpijn en alle andere lichamelijke pijnen door bijvoorbeeld ontstekingen. Iedereen die last heeft van vermoeidheid zou de stimulerende eigenschappen van de soort ook erg nuttig vinden.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

21%

CBD: No selection

Laag

Hoogte binnen: No selection

80 – 140 cm

Hoogte buiten: No selection

80 – 120 cm

Bloeitijd: No selection

7 – 8 weken

Genetische achtergrond: No selection

Mimosa Auto x Orangeade Auto

Effect: No selection

Helder, Uplifting

Smaak: No selection

Citrus, Diesel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mimosa Automatic” te beoordelen