Triple G Auto

10.0075.00

Als je een liefhebber bent van relatief krachtige Indica cannabissoorten, dan is Triple G Auto de perfecte soort voor jou. Deze ongelofelijke soort is nieuw en werd gelanceerd als een van de nieuwste releases van de kweker. Het zal aan alle wensen van een Indica-liefhebber voldoen en uitstekend groeien in de kweekruimte of tuin. Bovendien zal het in relatief korte tijd groeien en de kweker belonen met goede oogsten. Het beste van alles is dat deze soort toegankelijk is voor de meesten, dus je hoeft er niet obsessief over te zijn. In plaats daarvan, ga naar onze Hollands High Webshop, haal je Triple G Auto en profiteer van onze internationale verzending.

Clear Motiverende Highs

Triple G Auto is de perfecte soort voor iedereen die op zoek is om een ​​zelfbloeiende versie van Triple G te planten en te oogsten. De intelligente kwekers hebben de soort gecreëerd bij Royal Queen Seeds met redelijk hoge THC-niveaus. Vervolgens kozen de kwekers de originele Triple G en Big Skunk Auto om de Triple G Auto te creëren. Na verschillende pogingen tot kruising kwamen ze met een soort die af en toe een cannabiservaring biedt die door zoveel mogelijk mensen geproefd moet worden.

Effecten van Triple G Auto

Triple G Auto biedt een heldere, motiverende high ondersteund door een indrukwekkende 20% THC. De high zal je niet omver blazen, maar zal een opwekkende hoofdhigh veroorzaken. Bovendien zul je merken dat je snel denkende mentale energie hebt die je urenlang creatief en verfrist achterlaat.

Bovendien melden gebruikers enige verlichting bij het gebruik van Triple G Auto. Het levert een cerebrale high die ideaal is voor individuen die te maken hebben met mentale problemen zoals angst, stress en depressie. De verhoogde stemmingen en geluk zijn perfect voor iedereen die zich van stress wil bevrijden.

Uiterlijk Smaak en Geuren van Triple G Auto

Triple G Auto groeit kort met grote internodale ruimtes. De takken en bladeren zijn spaarzaam gevuld en zullen tijdens de bloeiperiode verschillende toppen dragen. Na het vullen van talloze voorraadpotten is het tijd om te proeven wat ze te bieden heeft. Triple G Auto levert een mix van smaken, waaronder snoep, skunk, chocolade en aardse ondertonen. De tonen worden ook weerspiegeld in de aroma’s en zorgen voor een perfecte heerlijke rook.

Kweekverslag van Triple G Auto

Triple G Auto heeft zelfbloeiende genetica, waardoor het een gemakkelijke soort is om te kweken. Zowel beginners als ervaren kwekers gebruiken weinig energie, omdat de planten bijna zelfvoorzienend zijn. Bovendien presteren ze goed buiten en binnen om een relatief lage opbrengst te geven.

Wat je kunt verwachten;
56 tot 63 dagen bloeitijd
Binnenhoogte tot 60 tot 100 cm
Buitenhoogte 80 tot 140 cm
De binnenopbrengst van 450 tot 500 gram per vierkante meter
De buitenopbrengst tot 90 tot 140 gram per plant
Groeien in verschillende omstandigheden, inclusief koude omgevingen
Oogst 10 tot 12 weken na ontkieming

Koop jouw Triple G Auto van onze Hollands High Webshop en geniet van een heerlijke rook.

Extra informatie

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

450 – 500 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

90 – 175g/plant

Hoogte binnen: No selection

60 – 120 cm

Hoogte buiten: No selection

80 – 140 cm

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Genetische achtergrond: No selection

Triple G x Big Skunk Auto

Effect: No selection

Helder, Motiverend

Smaak: No selection

Aardeachtig, Chocolade, Skunk, Snoep

Merk: No selection

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Triple G Auto” te beoordelen