Afghan Pearl CBD

9.0068.00

Afghani Pearl Auto is een fantastische Indica/Sativa-soort, ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een ontspannende rookervaring dankzij haar THC tot CBD-verhouding van 1:1. Haar genetische samenstelling maakt haar tot een soort die een grote opbrengst met gemiddelde hoogte garandeert. De plant zal goed presteren in milde omstandigheden en een heerlijke fruitige geur afgeven. Ze zal je lichaam en geest ontspannen terwijl haar effecten je in euforie brengen. Koop Afghani Pearl Auto Cannabis Seeds van Sensi Seeds online bij HollandsHigh – Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Afghani Pearl Auto is het resultaat van het geniale werk door de veredelaars bij Sensi Seeds. Ze kozen voor de genetica van Afghani, Jamaican Pearl en Hindu Kush CBD die ze vakkundig samensmolten. De toevoeging van een Indica met een hoog CBD-gehalte, aan een toch al indrukwekkende Sativa/Indica-hybride, eindigde in een product dat meer was dan wat men ooit zou kunnen kopen. Afghani Pearl Auto bestaat uit 60% Indica en 40% Sativa en heeft een ongelooflijke THC/CBD-verhouding van 1:1 of 2:1, afhankelijk van het fenotype.

Groeihoogte en opbrengst

Als gefeminiseerde cannabissoort is Afghani Pearl Auto gemakkelijk te kweken en beloont ze zowel beginnende als ervaren gebruikers goed. Ze zal het goed doen in een gematigd klimaat of binnenshuis, waar je de omstandigheden kunt beheersen. Ervaren telers kunnen ervoor kiezen om technieken zoals SOG te gebruiken om de opbrengsten te verhogen.
Deze dame bereikt binnen een hoogte van ongeveer 80 cm en groeit buiten nog zo’n 20 cm hoger. Binnen kun je een oogst verwachten van om en bij de 400 gram per vierkante meter terwijl je bij buitenteelt mag rekenen op 80 gram per plant.

Bloeitijd van de Afghan Pearl CBD

Met een bloeitijd van tien tot elf weken is deze plant geen echte snelgroeier maar je kunt er van op aan dat je kunt gaan oogsten rond de maand september.

Hoe smaakt de Afghan Pearl CBD?

Tijdens het kweken zal Afghani Pearl Auto lijken op zijn Afghaanse ouders. Zij zal stevig en bossig zijn met een zeer kleine afstand tussen de noden op de takken. Ze zal ook brede bladeren hebben en een gemiddelde aan vertakkingen. De plant zal een sterke stam ontwikkelen en dichte toppen die een goede verhouding tussen kelken en bladeren laten zien.
Afghani Pearl Auto zal je wietkamer of tuin vullen met fruitige, citroenachtige en heerlijke aroma’s die tegen het einde van de bloei intenser worden. De smaak zal lijken op de geur met een toevoeging van kruiden en hout. De smaken zullen aan het einde van je sessie meer en meer gaan lijken op die van tropisch fruit.

Effecten na het roken

Afghani Pearl Auto is een bijna perfect uitgebalanceerde cannabissoort waarbij je de effecten van Indica- en Sativa-genetica zult ervaren. Ze erft ongelooflijke cerebrale highs van de Sativa-ouder en zorgt voor euforie. Je zult je gemotiveerd en gelukkig voelen zonder een aantoonbare reden en het gevoel hebben dat je de beste van de hele wereld bent. De stemming boost verdubbelt zich tot een veel meer geliefde fysieke high die je helemaal ontspant. Het is een volledige lichaamsmassage-ervaring waardoor je het comfort van je lekkere bank niet meer wilt verlaten.

Dankzij de hoge CBD-gehaltes in de Afghani Pearl Auto biedt zij ook een medicinale waarde voor gebruikers. Personen die lijden onder chronische pijn zullen baat vinden bij de lichamelijke high, terwijl degenen die te maken hebben met angst en stress zullen ervaren dat hun stemming verbetert door de cerebrale high. Creatievelingen zoals schrijvers en schilders kunnen haar gebruiken voor een boost aan creativiteit.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

16%

CBD: No selection

Hoog

Opbrengst Binnen: No selection

350 – 400 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

350 – 400 g/plant

Hoogte binnen: No selection

80 – 100 cm

Bloeitijd: No selection

10 – 11 weken

Genetische achtergrond: No selection

Afghani x Jamaican Pearl x Hindu Kush CBD

Effect: No selection

Blij, Creatief, Ontspannend

Smaak: No selection

Citrus, Room, Tropisch, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Afghan Pearl CBD” te beoordelen