Blue Bullet Automatic

11.5065.00

Als je graag uitstapjes maakt door de kosmos en mijmert terwijl je je joviaal en verheven voelt, dan is Blue Bullet Auto de wietsoort die je nodig hebt. Blue Bullet Automatic Wietzaden van Sensi Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending! Bekijk al onze Sensi-soorten!

Blue Bullet Auto is een soort die voorbestemd was om beroemd te worden dankzij de afstamming waaruit ze voortkomt. Ze stond aanvankelijk bekend als Sensi #119, maar werd later omgedoopt om hulde te brengen aan haar afkomst. Veredelaars bij Sensi Seeds kozen ervoor om de genetica van Blueberry en Skunk #1 te hybridiseren om tot deze Sativa/Indica-soort te komen. Ze slaagden erin een plant te creëren met uitzonderlijke eigenschappen en ongelooflijke terpeenkwaliteiten. Deze door Sativa gedomineerde soort heeft een indrukwekkend erfgoed en zal niet hoog worden dankzij de kleine gestalte genetica van de Indica. Ze zal ongelooflijke toppen produceren die een heerlijke cerebrale stimulerende high zullen geven. Ze is gemakkelijk te kweken en te onderhouden en zal smaken bieden die haar beroemdheid bewijzen.

Het groeien van de Blue Bullet Automatic

Als autoflowering soort is Blue Bullet Auto niet afhankelijk van specifieke lichturen om te bloeien. Het maakt de plant voorspelbaar en daardoor makkelijker te beheren en te telen. Ze beschikt over winterharde genetica die haar aantrekkelijk maakt voor verschillende klimaten én ze is ook bestand tegen schimmels, plagen en ziekten. Gebruik LST-technieken als je binnen kweekt om de opbrengst te verhogen.

De opbrengst is zowel binnen als buiten hoog al groeit de plant slechts tot een gemiddelde hoogte, net als haar THC gehalte.

Bloeitijd van de Blue Bullet Automatic

Hoewel Blue Bullet Auto een Sativa-dominante soort is, zal ze groeien met typische Indica-kenmerken met bossige takken. Ze zal snel rijpen om veel toppen te produceren die samen een respectabele opbrengst opleveren.

Acht tot negen weken heeft deze prachtige Blue Bullet Auto nodig om uit te groeien tot een volwassen en oogstbare plant.

Smaak en geur

Zodra je enkele toppen laat branden, word je getrakteerd op de aantrekkelijke tinten van haar geur. Je zult heerlijke tonen van zoete skunk en enkele hints van citrus proeven. Dankzij de oudersoort Blueberry, zal de smaak de beroemde bessensmaak bevatten waarvan het water je in de mond loopt.

Effecten en high

Blue Bullet Auto is een door Sativa gedomineerde soort waardoor haar effecten neigen naar de Sativa kenmerken, waarbij gebruikers een cerebrale of mentale high ervaren. De effecten stromen binnen en zijn zeer krachtig. Verwacht een gevoel van vreugde en geluk wanneer je humeur een boost krijgt en inspiratiemotivatie je helemaal overneemt. Naarmate de effecten langzamer beginnen te werken, zullen ze overgaan in een milde, lichamelijke high die je een ontspannen gevoel geeft.

Verschillende gebruikers van medische marihuana hebben deze soort met reden naar hun eigen kweekruimtes en tuinen gebracht. Vanwege de cerebrale verheffing van Blue Bullet Auto is bekend dat ze medicinale waarde heeft voor de gebruikers. Het is bekend dat het verlichting biedt bij langdurige pijnen, waaronder; artritis, reuma, rugpijn en sclerose. Ze is een perfecte soort om op elk moment van de dag te gebruiken, omdat ze energie geeft en de lichamelijke high je niet zal overweldigen.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

15%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

350 – 400 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

350 – 400 g/plant

Bloeitijd: No selection

9 – 10 weken

Genetische achtergrond: No selection

Blueberry x Skunk #1 Auto

Effect: No selection

Blij, Ontspannend, slaperig

Smaak: No selection

Berries, Fruitig, Pijnboom

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Blue Bullet Automatic” te beoordelen