Sensi Amnesia Auto

9.5071.00

De Sensi Amnesia Auto produceert compacte toppen die een indrukwekkende opbrengst vormen voor zowel beginnende als ervaren kwekers. Koop Sensi Amnesia Auto Wietzaden van Sensi Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending! Bekijk al onze Sensi-soorten!

Als je de originele gefeminiseerde Sensi Amnesia hebt geproefd, zal je ongetwijfeld genoten hebben van haar indrukwekkende eigenschappen. Sensi Amnesia Automatic is de bloeiende versie van dezelfde soort. Het is een door Sativa gedomineerde soort die aardse, fruitige geuren biedt als aanvulling op een typische Sativa-high. Verwacht een cerebrale oppepper die motiverend en gemoedelijk is.

Groeihoogte en kweek

Hoewel Sensi Amnesia Auto niet echt zware opbrengst oplevert, maakt haar korte bloeiperiode dit ruimschoots goed. Ze is gemakkelijk te kweken en zachtaardig voor beginnende en ervaren kwekers. Ze zal het goed doen in een koelere omgeving of korte zomers en zal niet veel aandacht van de teler nodig hebben. Kweektechnieken zoals ScroG en SoG kunnen worden gebruikt om de opbrengst te verhogen. Buiten groeien de planten tot een hoogte van ongeveer 210 cm, binnen zijn ze een stuk kleiner en halen hooguit 120 cm.

Bloeitijd van Sensi Amnesia Auto

Sensi Amnesia Auto zaden zullen ontkiemen en uitgroeien tot een plant met een iconische vorm. De bovenkant zal slank zijn, terwijl de onderkant zwaarder en bossig zal zijn. Na ongeveer tien weken zal zijn de compacte toppen ontwikkeld langs de hoofdstam en aan het uiteinde van de zijtakken. De toppen zorgen voor een goede opbrengst wanneer ze worden uitgehard.

Smaak en geur

De planten zullen een scherp, tropisch aroma afgeven, aangevuld met hints van exotisch fruit en citrus. Na de bloeiperiode zal de geur intenser worden, waarbij de smaak dezelfde is als haar voortreffelijke geur. Sommige gebruikers vinden zelfs Haze smaken terug.

Effecten van Sensi Amnesia Auto

De effecten van Sensi Amnesia Automatic zijn overwegend Sativa, hoewel de Indica kant ook voelbaar wordt. De rook komt snel binnen en zal niet aarzelen om je geest te verzwelgen en je de kosmos in te sturen. Ze zal worden gekenmerkt door een verbetering van je stemmingen, geweldige gesprekken, verhoogde focus en een verhoogde creativiteit. Ze is ideaal voor creatievelingen die hun energie en creativiteit kunnen aanboren om kunst te creëren buiten hun gebruikelijke grenzen.

Bovendien geeft de Indica kant van deze soort een milde maar duidelijk merkbare, lichamelijke high. Je voelt hoe al je spieren zich ontspannen zonder dat je je lui begint te voelen. De ontwakende effecten van de Sativa zullen twee keer werken. Deze soort is perfect voor overdag omdat ze je die energieboost en focus voor productiviteit zal geven. Ook is deze dame een prima hulpmiddel voor wie niet echt sociaal is en toch een goed gesprek wil voeren. Ze staat namelijk bekent om sociale angst te elimineren. Ze is ook nuttig voor mensen die te kampen hebben met stress en depressie.

 

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Bloeitijd: No selection

10 – 12 weken

Genetische achtergrond: No selection

Hawaiian Indica x Afghani Auto x Jamaican Pearl

Effect: No selection

Blij, Creatief, Ontspannend

Smaak: No selection

Aardeachtig, Bloemig, Citrus, hout

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sensi Amnesia Auto” te beoordelen