Cream 47

31.5052.50

De Cream 47 groeit dikke stengels en zijtakken die sterk zijn zodat ze de compacte toppen, die volledig bedekt zijn met hars, kunnen dragen. Koop nu je Cream 47 cannabiszaden van Sweet Seeds bij Hollands High.

Een uitmuntende kruising van Cream Caramel® en een elite-kloon van AK 47 geeft als resultaat een zeer krachtige plant die productief is en zeer aromatisch.

Groeien van Cream 47 zaadjes

Met haar uitgebalanceerde verhouding tussen Indica en Sativa zal Cream 47 de groeikenmerken hebben van beide genetische eigenschappen. Deze dame krijgt een bossige structuur met een hoofdcola die fier pronkt boven de rest van het gebladerte dat eerder naar Sativa neigt. Het is dan ook aan te raden om je planten te voorzien van genoeg ruimte tijdens de groeiperiode.

Bloeitijd van Cream 47 zaden

Tijdens de bloeiperiode krijgen sommige planten blauwe, paarse en roodachtige tinten. Kweek je binnen, kun je uitkijken naar een uitstekende oogst van 500 tot 650 gr/m2. Buiten, bij milde temperaturen zal Cream 47 je verwennen met 500 tot 750 gr/plant. Bij binnenteelt begint de bloei na 8 weken na het planten van het zaadje en buiten zal de plant volwassen zijn rond half september.

Smaak van Cream 47 cannabis

De smaken en geuren van Cream 47 zijn zeer zoet en overtreffen een beetje de zo gewaardeerde aardse en humusachtige achtergrond die eigen is aan de Cream Caramel®.

Effecten van Cream 47

Door haar 21% aan THC is het effect van deze plant uiterst krachtig maar tegelijkertijd in balans. Tussen ontspanning en opwinding, wat typisch is voor indica-sativa hybriden, zul je lang kunnen genieten van het effect dat deze soort heeft op je lichaam en geest.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

21%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

600 – 650 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

650 – 750 g/plant

Bloeitijd: No selection

7 – 8 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Cream Caramel x AK47

Indica/Sativa: No selection

Sativa 50% Indica 50$

Effect: No selection

Ontspannend, Psycho actief

Smaak: No selection

Aardeachtig, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cream 47” te beoordelen