Crystal Candy XL Auto

22.0036.00

Een soort die niet echt geschikt is als guerrilla-kweek maar zorgt voor een mooie opbrengst, is de Crystal Candy XL Autoflower van de 4e generatie. Deze kruising verkreeg men door het versmelten van verschillende grote exemplaren van Crystal Candy Auto®. Deze genetica werd door de veredelaars bij Sweet Seeds ontwikkeld als onderdeel van een programma om cannabis te kweken met een heel zoete smaak en geur. Koop nu je Crystal Candy XL Auto cannabiszaden van Sweet Seeds bij Hollands High.

Een soort die niet echt geschikt is als guerrilla-kweek maar zorgt voor een mooie opbrengst, is de Crystal Candy XL Autoflower van de 4e generatie.

Groeien van Crystal Candy XL Auto

Deze soort produceert grote hoeveelheden sterk geurende harskristallen op de prachtige compacte toppen. De planten worden gemakkelijk hoger dan 1 meter en kunnen zelfs tot 1.40 worden. Omdat de plant overwegend Indica genen heeft zal ze ook de groeikenmerken hiervan dragen.

Bloeitijd van Crystal Candy XL Auto

Tijdens de acht weken groeien en bloeien, van zaadje tot plant, zal deze soort een THC gehalte aanmaken van 14 tot 19%. Het CBD gehalte ligt laag en zal hooguit 0,1% zijn. Binnen geteeld zal je kunnen rekenen op een oogst van 425 tot 650 gr. per m², buiten haal je 60 tot 300 gram per plant indien de weergoden je goedgezind zijn.

Smaak van Crystal Candy XL Auto

De toppen van Crystal Candy XL Auto hebben een zeer zoete, fruitige geur met een aroma van kauwgom en jelly beans, vervolledigd met tinten van zoetzure aardbeien en rijpe meloenen.

Effecten van Crystal Candy XL Auto

Een echte couch-lock zal deze soort je niet bezorgen als je gewend bent aan het roken van wiet. Maar, wat deze dame je wel geeft is een heerlijk ontspannen gevoel en positieve stimulerende gedachten. Echt een wietje om te gebruiken als je ’s avonds lekker wilt chillen voor TV of met vrienden.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

400-650 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

50 – 300 g/plant

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Onbekend

Indica/Sativa: No selection

Sativa 38,4 Indica 60 Ruderalis 1,6

Effect: No selection

Ontspannend, Stimulerend

Smaak: No selection

Kauwgom, Meloen, Snoep, Zoet, Zuur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Crystal Candy XL Auto” te beoordelen