NYC Diesel Auto

27.9046.50

De veredelaars bij Sweet Seeds hebben alle intense exotische aroma’s die typisch zijn voor de Diesel-familie, in deze plant gestopt waardoor haar smaken en geuren uniek zijn. Het werd een zeer krachtige soort die een hoge productie van met hars bedekte toppen op haar account mag zetten. Deze dame kun je de autoflowering vertegenwoordigster van de Diesel-familie noemen. NYC Diesel Auto Cannabis zaden van Sweet Seeds! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop

Wat krijg je als je een Autoflowering NYC Diesel® kloon van de 4e generatie kruist met een 3e generatie autoflowering van een genetische lijn van Fast Bud #2 Auto®? Dan krijg je de NYC Diesel Auto!

Groeitempo en hoogte

Na het ontkiemen van het zaad, zal de NYC Diesel Auto in een sneltempo de hoogte in schieten en zal na 8 tot 9 weken een hoogte behaald hebben van ongeveer 110 cm. Hoeveel de opbrengst bedraagt is sterk afhankelijk van de omstandigheden waarin de plant groeit. Ze houdt van een warme, niet te vochtige omgeving waar ze zich kan baden in het zonlicht en regelmatig voorzien wordt van water. Buiten, in een kouder klimaat, zal deze dame een kleinere versie worden van zichzelf en zal de oogst uiteraard ook minder zijn.

Bloei en opbrengst van de NYC Diesel Auto

De harsproductie op haar ontelbare toppen is intens, waardoor ze er gaan uitzien als kristallen. Binnen gekweekt en onder beste omstandigheden, zal de opbrengst veel hoger liggen dan buiten, dat is logisch. Binnen zal de oogst schommelen tussen 400 tot 500 gr/m2 en buiten, in een optimale situatie, tussen de 40 en 150 gr/plant.

Smaak en geur van de NYC Diesel Auto

NYC Diesel is een autoflowering soort die een intense en exotische geur heeft die typisch is voor de Diesel-familie. Een zeer zoet en kruidig pallet van frisse tonen die het beeld van blauwe cipressen naar boven halen. Het plaatje wordt compleet met fruitige smaken, kruiden en zoetigheid.

Effecten van de NYC Diesel Auto

Haar vette plakkerige toppen die een gemiddelde van 21% aan THC bevatten geven je bij het blowen of vapen een intense euforische high. Hou je van de smaak en het gevoel deze dame je geeft, en let je daarom niet goed op bij het doseren, dan bestaat de kans op psychedelische effecten die een hele tijd blijven duren.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

1,5%

Opbrengst Binnen: No selection

450 – 500 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

100 – 150 g/plant

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

NYC Diesel x Auto

Indica/Sativa: No selection

Indica 45 Sativa 53,4 Ruderalis 1,65

Effect: No selection

Blij, Ontspannend

Smaak: No selection

Fruitig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “NYC Diesel Auto” te beoordelen