Purple Punch OG XL Auto

30.0050.00

Purple Punch OG XL Auto® heeft een zeer hoog terpeengehalte, wat haar perfect geschikt maakt voor harsextracties. Purple Punch OG XL Auto Cannabis zaden van Sweet Seeds! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop

Zoals de naam reeds zegt is dit de autoflowering versie van Purple Punch OG®. Door een geselecteerde kloon van Purple Punch OG® [Purple Punch (Larry OG x Grand Daddy Purple) te gebruiken, deze te versmelten met Star Killer (Skywalker OG Kush x Rare Dankness #2)] en de populaire autoflowering soort, Killer Kush Auto®, verkregen de veredelaars van Sweet Seeds deze nieuwe strain.

Groeitijd en vorm van de Purple Punch OG XL Auto

Vanaf het moment dat je de zaadjes voorzichtig in de grond stopt, tot het moment van oogsten, duurt het slechts 8 weken. Deze dame vraagt zeer weinig onderhoud tijdens de groei- en bloeiperiode en telers kunnen tijdens dat proces genieten van haar schoonheid en het fantastische natuurspel tijdens het vormen van de bloemen. Ze is een indica-hybride en heeft genoeg aan een minimum qua plaats zodat je haar ook in een kleine kweektent kunt houden of haar een plekje kunt geven op een klein hoekje van de tuin.

Bloeitijd en opbengst

De veredelaars van Sweet Seeds zijn er in geslaag om een soort te maken die snel groeit en in slechts 8 weken haar dikke, aromatische en prachtige toppen produceert. Je zult versteld staan hoe snel de acht weken voorbij zijn en je kunt gaan oogsten. Je haalt met gemak ongeveer 450 tot 500 gr/m² bij binnenteelt en 100 tot 150 gr/plant, bij ideale weersgesteldheid, wanneer je de planten in volle grond hebt staan.

Smaak en geur van de Purple Punch OG XL Auto

De sappige toppen, die bedekt zijn met opvallend veel aromatische hars, hebben een heerlijk zoete en tevens complexe geur en smaak. Je zult de sterke, kruidige tonen van OG Kush zeker herkennen. Zodra je haar groene en paars/rode toppen hebt geoogst, gedroogd en uitgehard, kun je de smaken van Purple Punch OG XL Auto wel bedwingen in een plastic zakje maar niet haar geur. Een mix van royaal kruidige hints, gecombineer met fruitige en zoete ondertonen die zeer aanwezig zijn maakt deze soort een lekker snoepje om te roken.

Effecten en high

Haar effecten zijn iets waar vele gebruikers naar op zoek zijn; een gemiddeld THC-gehalte dat schommelt tussen 18 en 22% zal je een sterke, opbeurende high geven die naadloos overgaat in ontspannen en rustgevend gevoel. Purple Punch OG XL Auto is perfect om in je eentje te roken of, indien je het gezelliger vindt, te roken met enkele gelijkgestemde zielen.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

16% – 24%

CBD: No selection

0,5%

Opbrengst Binnen: No selection

450 – 500 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

50 – 200 g/plant

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Purple Punch x Old Skunk Auto

Indica/Sativa: No selection

Sativa 25% Indica 73,5% Ruderalis 1,5%

Effect: No selection

Ontspannend

Smaak: No selection

Fruitig, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Purple Punch OG XL Auto” te beoordelen