Red Gorilla Girl XL Auto

29.5048.90

Red Gorilla Girl XL Auto is een superfavoriet van heel wat kwekers, en niet zonder redenen. Ze is, ten eerste, een plezier om te kweken en ten tweede geeft ze behoorlijke oogsten. Wat de omgeving ook is, ze floreert gegarandeerd en presteert gemakkelijk beter dan andere autoflowers. Red Gorilla Girl XL Auto Cannabis zaden van Sweet Seeds! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop

Deze ‘Lady in red’ is de roodbloemige, extra large, autoflowering versie van de extra sterke soort Gorilla Girl®. Zij is het resultaat van het versmelten van Gorilla Girl XL Auto® [Gorilla Girl® x Sweet Gelato Auto®] en een bekende autoflowering soort met paarse toppen, de Bloody Skunk Auto®.

Groei en hoogte van de Red Gorilla Girl XL Auto

De ‘XL’ in haar naam is gebaseerd op de extra grote opbrengst want de plant haalt ‘slechts’ een hoogte tussen de 60 en 120cm. Vanwege deze gestalte kun je ze gemakkelijk in kleine binnenkweekruimten houden. Zoals de meeste autoflowers heeft ​​ze niet echt veel onderhoud nodig. Ze heeft slechts 8 tot 9 weken nodig om volwassen te worden, dat is een korte tijd. Haar rode bloemen zijn prachtig om te zien en zal je kweekruimte helemaal opfleuren.

Bloei en opbrengst van de Red gorilla Girl XL Auto

De dichte toppen die helemaal onder de hars zitten, zijn negen weken later klaar om geoogst te worden. Laat ons zeggen dat 85% van de planten in je kweekruimte aan het eind van de bloei, vol staan met paarse bloemen. Onder de beste omstandigheden gekweekt, zul je binnen een aardige oogst kunnen knippen die tussen de 400 en 550 gr/m² weegt. Staan je planten buiten in volle grond, dan leveren ze je een opbrengst van ongeveer 35 tot 125 gr/plant.

Smaak en geuren van de Red Groilla Girl XL Auto

De Red Gorilla Girl XL Auto® heeft een intense smaken en geuren die de plant zeer aantrekkelijk maken. Haar zoete, kruidige geur en smaak die hints heeft van citroen en verse cipressen zal je zeker naar meer doen verlangen.

Effecten en eigenschappen

Haar krachtig, unieke en stimulerend effect heeft deze dame te danken aan het zeer hoge THC-gehalte dat tot wel 21% en meer kan gaan. Met een verhouding van bijna 50/50 aan Sativa en Indica, zorgt ze voor een gebalanceerde ​​high die het beste van twee werelden geeft. De fenotypes van deze soort, met een hoger THC gehalte, kunnen hard toeslaan en je een echte dreun geven. Eens die piek voorbij is zul je voelen dat je helemaal gaat ontspannen en dat je gedachten gestimuleerd worden.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

0,5%

Opbrengst Binnen: No selection

400-650 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

100 – 150 g/plant

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Midden Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Gorilla Girl x Sweet Gelato Auto

Indica/Sativa: No selection

Sativa 38,9%, Indica 58%, Ruderalis 3,1%

Effect: No selection

Creatief, Psycho actief

Smaak: No selection

Zoet en Pittig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Red Gorilla Girl XL Auto” te beoordelen