Red Mandarine F1 Fast Version

27.0045.00

De Red Mandarine F1 Fast Version is een hybride soort die het resultaat is van de kruising tussen Red Poison Auto® en een fotoperiode-afhankelijke elite-kloon van Tangie (California Orange en Skunk-hybride) die een zeldzaam en ongewoon fenotype met paarse bloemen is en je smaakpapillen verwent met een bijzondere intense mandarijn smaak- en geur. Deze productieve dame ontwikkelt harsachtige toppen die slecht 7 tot 8 weken nodig hebben om te rijpen. Red Mandarine F1 Fast Version cannabis zaden van Sweet Seeds! Nu beschikbaar op de Hollands High webshop

De eerste fotoperiode-afhankelijke wietsoort van Sweet Seeds, die rode bloemen draagt, is de Red Mandarine F1 Fast Version.

Groeihoogte van de Red Mandarine F1 Fas Version

Met haar gemiddelde hoogte en het gemak waarmee ze groeit, heeft deze soort niet veel begeleiding en verzorging nodig. Ze is tevreden met voldoende licht, warmte, water en liefde om je een mooie opbrengst te schenken.

Bloeitijd en opbrengst

‘Fast Version’ ofwel, in het Nederlands, de snelle versie, wil zeggen dat deze Indica dominante planten inderdaad in slechts 7–8 weken klaar zijn met bloeien en rijp zijn voor de oogst. De grote oogsten die ze geeft tonen aan dat ze een uitstekende productiepotentie bezit. Je mag je, bij binnenteelt in een gecontroleerde ruimte, verwachten aan wel 500 gr/m² en staan je planten buiten in volle grond, dan kun je toch algauw rekenen op 550 gr/plant.

Smaak van de Red Mandarine F1 Fast Version

Indien je al eerder soorten rookte met rode bloemen zul je, zonder twijfel, zeggen dat de geur van Red Mandarine F1 Fast Version® de meest verrukkelijke is van alle roodbloemige soorten die je op de markt kunt vinden. Ze heeft krachtige zoete en mandarijn-achtige citrusaroma’s met frisse toetsen van blauwe cipressen. Deze plant is dan ook zeer geschikt voor het extraheren van zeer aromatische oliën van topkwaliteit. Ga je Red Mandarine F1 Fast Version roken of vapen, dan ga je mateloos genieten van een aromatische mengeling van zoetezure smaken met een vleugje van blauwe cypres.

Effecten en high

Met 17–20% THC krijgt deze dame je waarschijnlijk niet tegen de grond maar, haar kracht zal je wel een aangenaam effect bezorgen. Deze neigen in de richting van haar Indica kant waardoor ze heerlijk ontspannend werkt maar toch vrolijkheid opwekt die je zal stimuleren. Je kunt deze dame op elk moment van de dag gebruiken en ze is geweldig goed gezelschap om alleen, of onder vrienden, rustig van te genieten.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

400-650 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

200-600 g/plant

Bloeitijd: No selection

7 – 8 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Red Poison Auto x Tangie (California Orange x Skunk Hybrid)

Indica/Sativa: No selection

Sativa 45% Indica 55%

Effect: No selection

Ontspannend, Stimulerend

Smaak: No selection

Citrus, Koud, Mandarijn

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Red Mandarine F1 Fast Version” te beoordelen