S.A.D. Sweet Afgani Delicious F1 Fast Version

21.5035.50

Slechts zes weken heeft deze nakomeling van een speciale SAD Auto en een kloon van Black Domina nodig om uit te groeien tot een volwassen plant. En ook al is deze dame geen autoflowering soort en zal ze dus niet automatisch in bloei gaan, toch verdient ze haar plekje in je kweekruimte of tuin. S.A.D. Sweet Afgani Delicious F1 Fast Version cannabis zaden van Sweet Seeds! Nu beschikbaar op de Hollands High webshop

Wat S.A.D Sweet Afghani Delicious Fast Version verschilt met haar zusje, Sweet Afghani Delicious, is de kracht waarmee ze groeit en haar super korte levenscyclus.

Groei en eigenschappen van de S.A.D. Sweet Afgani Delicious F1 Fast Version

Ondanks haar kleine gestalte zal S.A.D. Sweet Afgani Delicious F1 Fast Version je een rijkelijke oogst geven. Voor gebruikers die op zoek zijn naar een soort met hoofdzakelijk Indica genen met dikke compacte toppen die helemaal met hars bedekt zijn, is deze soort ideaal. Veel verzorging vraagt deze plant niet, ze heeft al genoeg aan veel licht, een warm klimaat, goede grond en voldoende water. Indien je niet zo ervaren bent in het telen van cannabis, dan is deze soort prima geschikt voor jou.

Bloei van de S.A.D. Sweet Afgani Delicious F1 Fast Version

Wanneer je de genen van een autoflower gaat mensen met die van een niet autoflower, domineert de laatste en verkort de bloeitijd met één week. Dit is wat de veredelaars bij Sweet Seeds wisten terwijl ze deze fantastisch snelle soort creëerden. In een zeer korte tijd die 6 tot 7 weken duurt, groeien en bloeien de bloemen uit tot prachtige compacte toppen. Heb je een kweekruimte, dan kun je je verwachten aan 400 tot 500 gr. per m² en groeien ze buiten in de tuin, dan loopt het gewicht op tot 350 à 550 gr per plant. Begin september zal deze dame klaar voor de oogst en kun je genieten van je opbrengst.

Smaak en geur van de S.A.D. Sweet Afgani Delicious F1 Fast Version

Het terpenenprofiel van deze uit 90% bestaande Indica soort is echt hemels. Haar zoete muskusachtige geur doet je denken aan de vroegere Afghani en is zeer krachtig en lekker. Naast de zeer herkenbare musk zul je ook geuren en smaken ervaren aan kruiden, fruit en bloemen doen denken maar met een ondertoon van old school Hasj.

Effecten en gevoel

Wat je zult ervaren, bij het roken en/of vapen, is een zeer ontspannend en rustgevend effect. Deze dame is zeer geschikt om ’s avonds te roken na een dag van hard labeur of, terwijl je samen met vrienden een goede film kijkt of je favoriete voetbalmatch. Al naargelang de omstandigheden waarin je de planten hebt laten bloeien zal het THC gehalte schommelen tussen 15 en 20%.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

1,8%

Opbrengst Binnen: No selection

400-650 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

200-600 g/plant

Bloeitijd: No selection

6 – 7 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

S.A.D. Auto x Black Domina

Indica/Sativa: No selection

Sativa 10% Indica 90%

Effect: No selection

Medicinaal, Ontspannend

Smaak: No selection

Bloemig, Fruitig, muskusachtig, Zoet en Pittig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “S.A.D. Sweet Afgani Delicious F1 Fast Version” te beoordelen