S.A.D. Sweet Afgani Delicious Auto

21.5035.70

De S.A.D Sweet Afghani Delicious Auto soort hebben de veredelaars van Sweet Seeds verkregen door het kruisen van hun beste 2e generatie autoflowering soorten met S.A.D Sweet Afgani Delicious S1®. Deze hoogwaardige autoflowering cannabissoort valt op door haar compacte toppen en haar uitmuntende harsproductie. Scherpe zoete geuren die aardse tonen bevatten, een snelle bloei en sterke effecten, samen in één krachtig groeiende hybride. S.A.D. Sweet Afgani Delicious Auto Cannabis zaden van Sweet Seeds! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop

Sweet Afghani Delicious Auto, of in het kort, S.A.D, is een autoflowering plant die intussen aan de 3e generatie zit. Autoflowering versie van onze SAD Sweet Afgani Delicious S1®.

Groeitijd en levenscyclus

Deze fotoperiode afhankelijke soort ontwikkelt vette toppen die bedekt zijn met hars. Voor deze soort is dat niet zo verwonderlijk maar, ze is apart als het gaat over haar levenscyclus. Vanaf het moment van ontkiemen van het zaadje, tot haar volwassen leeftijd wanneer ze ongeveer 60 tot 90 cm hoog geworden is, duurt slechts 8 weken. Deze dame met overwegend Indica genen is zeer makkelijk om te kweken. Je zult in no time kunnen genieten van al hetgene ze je te bieden heeft.

Bloei en opbrengst van de S.A.D Sweet Afghani Delicious Auto

Deze dame laat zich makkelijk lenen voor alle denkbare kweektechnieken. Binnen zal ze niet echt hoog worden maar vergis je niet, ze kan je makkelijk 400 tot 500 gr/m² opbrengen. Groei je de plant buiten, dan haal je waarschijnlijk 40 tot 100 gr/plant. Een oogste die voor een autoflower zeker niet weinig is.

Smaak en geur

S.A.D. Sweet Afgani Delicious Auto geeft je grote compacte toppen die bomvol met hars bedekt zijn. Je moet hen dan wel de hele cyclus de tijd geven want, door haar geuren is de kans groot dat je te snel gaat oogsten en dat doet geen goed aan haar kwaliteit. Zorg voor een goede koolstoffilter want de hele ruimte zal gevuld worden met een scherp en zoet aroma. De aardse ondertonen zijn voor heel wat kwekers zeer verleidelijk maar wacht tot je haar geproefd hebt!

Effecten van de S.A.D Sweet Afghani Delicious Auto

Met haar 18% aan THC in de bloemen zal je niet raken als een bom maar je mentale buzz in toom houden. Omdat deze dame Indica dominant is, zal haar energieke high overgaan in een heerlijk lichamelijk ontspannen gevoel.
Je kunt haar zonder problemen overdag roken want S.A.D. Sweet Afgani Delicious Auto zal je energielevel op peil houden en je zult je focus niet verliezen. Ze maakt je niet paranoia maar heerlijk relaxed en innerlijk rustig.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

18%

CBD: No selection

1,4%

Opbrengst Binnen: No selection

400-650 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

50 – 100 g/plant

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Indica/Sativa: No selection

Sativa 10,9%, Indica 86%, Ruderalis 3,1%

Effect: No selection

Ontspannend

Smaak: No selection

Fruitig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “S.A.D. Sweet Afgani Delicious Auto” te beoordelen