Runtz XL Auto

31.0051.50

De Runtz soorten brachten in de Californische cannabis scène een ware revolutie teweeg. Runtz XL Auto is het resultaat van het versmelten van een prima Runtz kloon met een zorgvuldig geselecteerde Sweet Gelato Auto. Runtz XL Auto Cannabis zaden van Sweet Seeds! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop

Met de genetische lijn van Zkittlez en Gelato, is Runtz XL Auto intussen aan de 6e generatie autoflowers toe. Het is een opvallende soort die vooral geliefd is om haar sterke lekkere geur, haar sterke effecten en, een grote oogst.

Groei en hoogte van de Runtz XL Auto

Runtz XL Auto groeit uit tot een plant die 60 tot 120cm groot wordt. Het is een soort die met een minimum aan aandacht al hoge opbrengsten zal geven. Ze wordt bossig met heel veel zijtakken die je best een beetje intoomt zodat haar bladerdak niet té dicht wordt. Maar verder heeft deze dame genoeg aan veel licht, regelmatig water, voldoende ruimte en liefde. Runtz XL Auto is zeer geschikt voor ervaren kwekers, maar ook beginners zullen goede opbrengsten hebben, zowel binnen als buiten.

Bloeitijd en opbrengst

Deze dame heeft een levenscyclus die slechts 8 weken duurt, nadat de zaadlobben verschijnen tot je ze kunt oogsten. Onder ideale weersomstandigheden gekweekt, zul je binnen een behoorlijke oogst van ongeveer 400 tot 550 gr/m² aan bloemen kunnen knippen. Buiten is er niet zoveel verschil met binnen en zal de opbrengst zo’n 50 tot 175 gr/plant bedragen.

Smaak van de Runtz XL Auto

Runtz XL Auto heeft een hoge concentratie aan terpenen, die ervoor zorgen dat de toppen zeer sterke, heerlijk zoete en fruitige geuren geven. Eens geoogst, gedroogd en uitgehard, zal Runtz XL Auto helemaal tot haar recht komen. Haar verrassende smaak is zeer lekker moet je minstens één keer in je leven geproefd hebben. Rookt op vape haar en je zult merken dat deze dame zeer apart is.

Effecten en gevoel van de Runtz XL Auto

Met haar Indica genen die 47,1% halen en de 52,5% aan Sativa, is het effect van Runtz XL Auto zeer uitgebalanceerd. Ze zal je een vredig en ontspannen gevoel geven dat je creativiteit en verbeeldingskracht stimuleert. Maar, de high is al even opvallend! Deze bezorgt je een sterke, maar controleerbare high die zacht maar je tegelijkertijd in een euforie brengt. De perfecte soort om bij elke gelegenheid te gebruiken!

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

18-25%

CBD: No selection

0,5%

Opbrengst Binnen: No selection

400-500 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

50 – 150g/plant

Bloeitijd: No selection

8 weken

Oogstmaand: No selection

September

Indica/Sativa: No selection

Sativa 53,4%, Indica 45%, Ruderalis 1,5%

Effect: No selection

Creatief, Ontspannend, Stimulerend

Smaak: No selection

Fruitig, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Runtz XL Auto” te beoordelen