Sweet Mimosa XL Auto

28.0046.00

De Sweet Mimosa XL Auto is de 4de generatie met een sterk aroma, een grote harsproductie en maar liefst 19 tot 23% THC. De twee soorten, Clementine en Purple Punch werden gebruikt om Sweet Mimosa XL Auto te creëren. Bestel je zaden nu en je zult zien dat deze dame zeer de moeite waard is om toe te voegen aan je plantengamma. Sweet Mimosa XL Auto Cannabis zaden van Sweet Seeds! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop

De twee soorten, Clementine en Purple Punch werden gebruikt om Sweet Mimosa XL Auto te creëren. De genen van deze twee staan garant voor een nieuwe Sativa dominante soort die fantastische bloemen geeft na een relatief korte bloeitijd.

Groei en eigenschappen van de Sweet Mimosa XL

Verwelkom deze dame in je kweekruimte en Sweet Mimosa XL zal je overtuigen dat ze voor een echt spektakel kan zorgen. Ze groeit aan een sneltempo en heeft al snel een goed wortelgestel. Naast haar sterke hoofdstam zal ze talloze zijtakken ontwikkelen met grote mooie bladeren. Ze houdt wel van biologische voeding maar wees daar matig mee zodat je haar niet overvoedt.

Bloeitijd en opbrengst

Na een groeiperiode van ongeveer 3 tot 4 weken zal Sweet Mimosa XL Auto overgaan tot de bloei. Die duurt ongeveer een vijf tot zes weken, dat maakt dat de gehele levenscyclus van de plant niet meer dan negen tot tien weken in beslag neemt. Eens je oogst klaar en gedroogd is ga je 500 tot 600 gr/m² aan mooie volle toppen hebben. Buiten, in volle grond en overgeleverd aan de grillen van de weergoden, zal het gewicht 60 tot 200 gr/plant bedragen.

Smaak en geur van de Sweet Mimosa XL

Waar deze dame in uitblinkt is haar lekker smaken en geuren. Zorg vooral voor een goede koolstoffilter in je kweekruimte want deze soort houdt ervan om haar geur zo ver mogelijk rond te strooien. Haar zoete fruitsmaak van Citroenen, mandarijntjes en sinaasappels wordt versterkt door een ondertoon van aarde. Een absolute aanrader om te roken of te vapen!

Effecten van de Sweet Mimosa XL

Ondanks haar hoge THC gehalte zal haar high je in een vrolijke bui brengen waarin je je gemotiveerd voelt en je creativiteit een echte boost krijgt. Al naargelang je ervaring in het roken van THC rijke soorten, kun je haar overdag roken of ’s avonds. Ze is perfect geschikt bij feestjes of andere sociale events.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

16% – 24%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

550 – 600 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

50 – 200 g/plant

Bloeitijd: No selection

7 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Indica/Sativa: No selection

Sativa 55%, Indica 44,2,%, Ruderalis 0,8%

Effect: No selection

Blij, Creatief

Smaak: No selection

Aardeachtig, Mandarijn

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sweet Mimosa XL Auto” te beoordelen