Sweet Skunk Auto

17.5028.90

De naam verraadt het al, wie van een authentieke Skunk en zoet houdt, zal vast en zeker verliefd worden op deze Sweet Skunk Auto van Sweet Seeds. Sweet Skunk Auto Cannabis zaden van Sweet Seeds! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop

De Sweet Skunk Auto heeft een zware, lekkere muskus smaak met een pittige twist. De veredelaars van Sweet Seeds leverden prima werk met deze plant door Early Skunk en Critical Mass Auto bij elkaar te brengen en te versmelten tot één fantastische soort.

Groeiperiode en onderhoud

Groot wordt deze dame niet met haar 60 tot 90 cm hoogte maar, ze is zeer makkelijk in het onderhoud. Veel meer dan licht, water, liefde en een beetje aandacht heeft ze niet nodig tijdens haar groeiperiode. Ze is perfect geschikt om zowel binnen als buiten te telen en je zal meteen, bij het begin van de bloeiperiode, merken dat ze je een overvloed aan toppen zal schenken.

Bloei en opbrengst

Al na zeven weken, nadat je het zaadje ontkiemde, kun je deze soort al beginnen knippen. Ze is echt een ontzettend snelle bloeier. De bloemen zullen een sterk aroma afscheiden dus zorg voor een goede koolstoffilter en genoeg ventilatie. Teel je haar binnen, dan zal de oogst tussen 400 en 500 gr/m² en heb je de plantjes buiten in volle grond staan, dan zal de opbrengst tussen 35 en 150 gr/plant liggen.

Smaak en geur van de Sweet Skunk Auto

Je moet sowieso een liefhebber zijn van Skunk en zware Musk want dit zijn de geuren en smaken die overheersen bij deze soort. Echt een lekker wietje maar dus voor een uitgesproken publiek. Ze proeft en ruikt ook naar kruiden met een ondertoon van zoetigheid, dit maakt haar dan weer wat milder.

Effecten en gevoel van de Sweet Skunk Auto

Met 16 tot 20% THC, afhankelijk van het fenotype en haar groeiomstandigheden, is deze soort geen echt bom. Je zult sowieso een milde stone ervaren die je helemaal laat ontspannen maar ze zal je niet neerslaan. Zorg er wel voor dat je wat te snacken hebt want het effect op je appetijt zal je echt wel voelen.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

0,4%

Opbrengst Binnen: No selection

400-650 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

35 – 200 g/plant

Bloeitijd: No selection

7 – 8 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Onbekend

Indica/Sativa: No selection

Sativa 38,9%, Indica 58%, Ruderalis 3,1%

Effect: No selection

Hongerig, Psycho actief

Smaak: No selection

Skunk, Snoep

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sweet Skunk Auto” te beoordelen