Lemon Haze Auto

14.0091.00

Ben je op zoek naar een echt uitzonderlijke soort die ervoor zorgt dat je je jonger en energieker voelt? Zoek dan vooral niet verder want we hebben precies wat je zoekt: Lemon Haze Auto. Koop Lemon Haze Auto Cannabis zaden van Barney’s Farm online bij HollandsHigh – Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Deze verbluffende cannabissoort is het resultaat van een vakkundig uitgebalanceerde en prikkelende samensmelting tussen de uitzonderlijke genetica van Lemon Haze en de krachtige BF Super Auto #1. Het is geen wonder dat deze bekroonde soort erg gewild is bij zowel recreatieve als medicinale cannabisliefhebbers. Met haar opwindende en opbeurende eigenschappen zal deze sativa-dominante hybride zelfs de meest veeleisende fijnproevers tevreden stellen. En het beste is dat deze verrukkelijke soort zeer efficiënt groeit en bloeit. Maar haar allerbeste eigenschap is zonder twijfel het uitgesproken aroma van Lemon Haze Auto. Met haar pittige citroengeur, vleugje zoetheid en aardse boventonen is deze dame echt uniek in haar soort. En dan heb ik het nog niet eens over de smaak! Geen wonder dat deze soort zo populair is onder wietliefhebbers die op zoek zijn naar een verfrissende en opbeurende ervaring. Dus waar wacht je op? Geniet vandaag nog van de verleidelijke Lemon Haze Auto en ervaar een wereld van plezier en opwinding als nooit tevoren!

Groei en hoogte van de Lemon Haze Auto

Het bescheiden formaat, met een hoogte van 90 tot 110 cm binnen en 90 tot 120 cm buiten, maakt haar een uitstekende keuze voor tuinders met beperkte ruimte

Bloeitijd en opbrengst

Met een bloeiduur van 65 tot 70 dagen, die begint nog voor de plant haar totale hoogte behaalde, en opbrengsten tot 500 tot 550g/m² bij binnenteelt en 180 tot 250g per plant buiten, is dit helemaal geen slechte zaak.

Smaak en geur van de Lemon Haze Auto

Zoals je zou verwachten, is de smaak van Lemon Haze Auto nauw verbonden met citroen; het is echter de moeite waard om te benadrukken dat ze ook nuances van oosterse kruiden en een zure toets heeft, evenals een houtachtige achtergrond die duidelijk wordt tijdens het roken of vapen. Een dichte, intense en zeer verfrissende rook vanwege de prominente citrus.

Effecten na het roken

Lemon Haze Auto pronkt met een THC-gehalte van 20 tot 22%, wat zorgt voor een gebalanceerde en langdurige high die wordt gekenmerkt door een stimulerende en euforische impact, waardoor ze ideaal is voor gebruik overdag. En met haar sativa-genetica is ze ook een goed alternatief voor mensen die op zoek zijn naar een oplossing voor angst- en uitputtingsproblemen.
Het is een cerebraal zaadje dat je voorziet van energie en vitaliteit, optimisme en gelach. Zoals alle goede sativa-soorten, is ze perfect om creativiteit aan te wakkeren en je neuronen te activeren. Na dat eerste duwtje in de rug nodigt het je uit om te ontspannen en de dingen helder te zien.

Extra informatie

Merk: No selection

THC: No selection

22%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst: No selection

300 g/m2

Hoogte: No selection

Genetische achtergrond: No selection

Lemon Haze Strain x BF Super Auto #1

Effect: No selection

Anti-Anxiety, Langdurig, Stress verlicht

Smaak: No selection

Aardeachtig, Citrus, Pittig, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lemon Haze Auto” te beoordelen